Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uroloji bunu dedi sadece. Iste normali 15-18 hacim olmasinlazimken sizde 6 ml hacim oluyordue dedi. 2 hafta sonra spermi kontrol edicekler.. bilmiyorum doktoe resmen iste kücük yüzde 90 cocuk olmamasi sizden kaynaklaniyor felan dedi yani. Sirf bi görüntüden bunu söyledi. Psikolojim bozuldu vallaCanim bunun icin uroloji nededi o onemli birde kucukluk onemli degil onemli olan saglikli yeterli sayıda sperm uretebiliyormu?
E kücük olunca bu sefer fazla üretmeye yer olmuyor. Öylede olunca cpcuk olmasi icin yeterince sperm olmayabilir dedjCanim bunun icin uroloji nededi o onemli birde kucukluk onemli degil onemli olan saglikli yeterli sayıda sperm uretebiliyormu?
Moralini kesinlikle bozma var oyle bir tanıdığım hicte oyle olmadi ikiz cocuklari var yüzde 90demis birde once bir tahliller ciksin dur bakalım esininde moralini bozmaUroloji bunu dedi sadece. Iste normali 15-18 hacim olmasinlazimken sizde 6 ml hacim oluyordue dedi. 2 hafta sonra spermi kontrol edicekler.. bilmiyorum doktoe resmen iste kücük yüzde 90 cocuk olmamasi sizden kaynaklaniyor felan dedi yani. Sirf bi görüntüden bunu söyledi. Psikolojim bozuldu valla
Uzulme testler bir çıksın sen bu arada sakinliğini koru testler negatif bile gelse bir ölüme care yok biliyorsun herseyin bir tedavisi var olan spermler toplanıyor bir sekilde tedavisi var üzülmeE kücük olunca bu sefer fazla üretmeye yer olmuyor. Öylede olunca cpcuk olmasi icin yeterince sperm olmayabilir dedjbilmiyorum bakalim 2 hafta bize zehir olacak artik.. bekle bekle o zor.
Tanidiginizim esindedemi öyle bir sknti vardiMoralini kesinlikle bozma var oyle bir tanıdığım hicte oyle olmadi ikiz cocuklari var yüzde 90demis birde once bir tahliller ciksin dur bakalım esininde moralini bozma
Tüp bebekte ne kadar sürdü hamile kalmaniz?Test yaptırmadan stres yapmayın bence. Küçük olması sperm sayısını vs etkiliyor ise tüp bebek yaptırırsınız. Benim eşimin tek testisi var sayısı ilk testlerde düşüktü takviyelerle Ve beslenme iLe yükselmişti doktor normal yollarla olur demişti bendede çok sıkıntılar olunca tüp bebek yaptırdık hamile kaldım.
EvetTanidiginizim esindedemi öyle bir sknti vardi
Aynen oyle cok iyi örnek moral olmussunuzTest yaptırmadan stres yapmayın bence. Küçük olması sperm sayısını vs etkiliyor ise tüp bebek yaptırırsınız. Benim eşimin tek testisi var sayısı ilk testlerde düşüktü takviyelerle Ve beslenme iLe yükselmişti doktor normal yollarla olur demişti bendede çok sıkıntılar olunca tüp bebek yaptırdık hamile kaldım.
Peki herhamgi birsey yaptilarmi veya ne kadar sürdü onlarda ? Bizde 7 aydir ugrasiyoruz sonuc sifir.
Canım onlar tup bebek yaptılarPeki herhamgi birsey yaptilarmi veya ne kadar sürdü onlarda ? Bizde 7 aydir ugrasiyoruz sonuc sifir.
İlk denemede hamile kaldım şükür.Tüp bebekte ne kadar sürdü hamile kalmaniz?
Hmm anladim. Siz iste onlardada öylrdi deyince dogal yollarla oldu sandimCanım onlar tup bebek yaptılar
Insallah..İlk denemede hamile kaldım şükür.Güzel düşünün güzel olsun inş belkide sonuçlarınız güzel gelecek hiç gerek kalmaz.
Canim olsun sonucta bir sekilde gebelik olsu onemli olan gebe olmasi degilmi bak insanlara rahimi yok dogustan yada sıfır sperm sayisi imkansizlikarda var sen hic modunu düşürme Allah yardim eder moralini bozmaHmm anladim. Siz iste onlardada öylrdi deyince dogal yollarla oldu sandim