• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bir bakarmisiniz kizlar

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
az once kizim kaka yapmis altini almak istedim actim bezini kaka yapmaya devam ediyor ama nasil biliyormusunuz kopuk kopuk deterjanli sanki anne sutu aldigi icin rengi altin sarisi atesi keyifsizligide yok cok neseli istahli ama bir kacgundur kakasi sanki sumuksu gibi bugunde kakasini kopurerek geldigini gordum neden olabilir acaba siz de bebeginizde rastladiniz mi hic boyle bir duruma atesi 35.4 bir hastalik belirtisi falan olur mu ay icime ates dustu sanki pimpirikli oldum cevaplarsaniz cok sevinirim:uhm:

benım kızımda kucukken olmustu oyle buyuk bır ıhtımal anne sutunden dolayıdır korkma bence

benim oğlumda 1-2 aylıkken öyle kaka yapıyordu bence kakayla birlkte gaz da çıkardığı için köpük köpük oluyor

sanki camasir deterjani gibi kopuk kopuk birde gaziyla cikinca kopuk makinasi gibi oldu bir hastalik belirtisi saniyor insan daha 3ay 1haftalik anne sutu veriyorum sadece birde su insan telaslaniyor iste

benimki 2,5 aylık hep öyle kaka yapıyor köpük köpük bende çok korktum dr sordum anne sütü aldığı için anne sütünden geçen gazmış canım
gazlı yiyecek yesemde yemesemde oluyor nedense

ama 6 aydan önce sadece ve sadece anne sütü...SU VERMEMELİSİN...NURAYCIM DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ama 6 aydan önce sadece ve sadece anne sütü...SU VERMEMELİSİN...NURAYCIM DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende vermiyorum zaten sadece anne sutu suyuda nadiren hava bazen asiri sicak oluyor o zamanlar ama son 1aydir okadar emiyorki bezleride cok cisli suyuda kestim tamamen anne sutu

Back