• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bilgisi olan yazabilir mi

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
29
arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.

4 şubat adet tarihimdi oldum 3 gün kanama 2-3 ped günde sonra kahverengi akıntı kırmızı kan olarak değişmeli devam etti 6-7 gün sorum ise
1- yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde yoksa normal adetmi (her ayki gibi karın ağrısı da yaşadım)
2- yerleşme kanaması değilse kahverengi akıntının sebebi ne olabilir?

Kan niye vermiyorsunuz? İnsanlar size yorum yazıp duruyor daha nasıl ikna edebilirler? Ya da cevap vermesini beklediğiniz biri mi var? Varsa direkt ona sorun.

Kan niye vermiyorsunuz? İnsanlar size yorum yazıp duruyor daha nasıl ikna edebilirler? Ya da cevap vermesini beklediğiniz biri mi var? Varsa direkt ona sorun.

bilgisi olanlardan yaşayanlardan bilgi almak için yazdım sadece bu tarz olur mu diye pek bilgim yok kusura bakmayın.

Bende de geçen ay öyle olmuştı ilk defa adet öncesi böyle bi kaç gün kahverengi akıntı geldi sonra normal adet gördüm bu ayda 1 hafta erken oldum doktora gittiğimde normal dedi herşey ama hormonlarım biraz yükselmişti bende belki kist oluştu o atıldı diye düşündüm birşey demedi doktor

Bende de geçen ay öyle olmuştı ilk defa adet öncesi böyle bi kaç gün kahverengi akıntı geldi sonra normal adet gördüm bu ayda 1 hafta erken oldum doktora gittiğimde normal dedi herşey ama hormonlarım biraz yükselmişti bende belki kist oluştu o atıldı diye düşündüm birşey demedi doktor

benimde ilk 3 gün kanamadan sonra geldi her ay geliyordu ama bu sefer biraz daha erken geldiği için sordum

arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.

4 şubat adet tarihimdi oldum 3 gün kanama 2-3 ped günde sonra kahverengi akıntı kırmızı kan olarak değişmeli devam etti 6-7 gün sorum ise
1- yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde yoksa normal adetmi (her ayki gibi karın ağrısı da yaşadım)
Başka bir konunada cevap yazmistim yerleşme kanamasinda 3 gun kanama 3 gun lekelenme olmaz. Benim her adetim öyle 3 gunde sonra sadece leke gelir. Yerlesme kanaması dediğin kucuk bir lekelenmedir devaminda bisey gelmez niye ikna olamadin anlayamiyorum baya baya adet olmussun

Senden bir gün önce olmuşum reglimi. Benimkisi 10 gün falan sürüyor yani tamamen bitmesi. Bitti, 6 7 gün sonra da benden kahverengi akıntı geldi. Tek farkımız adet sürelerimiz.. Benim ilişkim olmadı adetten sonra, geçen ay oldu. Ama ben adetimi tam oldum yani her zamanki gibi. Bak eğer korunmasız ilişki yaşadıysan yerleşme kanaması da olabilir, geçen aydan kalmış olabilir üstüne görme olayı. Vajinal enfeksiyonun olabilir, başka bi problem olabilir. En mantıklısı hastaneye gitmek. Ben randevumu aldım mesrla gideceğim. Sende git bir kan ver. Aynı durumu yaşadım, ama bilmiyorum sebebini..

Ben aynısını yaşamıştım 8 ay önce. 3 gün normal adet kanamam oldu sonraki 10 gün boyunca günlük ped kahverengi leke ve karnımda geçmeyen bir ağrı vardı. Dış gebelik çıktı. Inşallah yoktur hemen bir doktora görün.

Başka bir konunada cevap yazmistim yerleşme kanamasinda 3 gun kanama 3 gun lekelenme olmaz. Benim her adetim öyle 3 gunde sonra sadece leke gelir. Yerlesme kanaması dediğin kucuk bir lekelenmedir devaminda bisey gelmez niye ikna olamadin anlayamiyorum baya baya adet olmussun

haklısınız teşekkürler

Senden bir gün önce olmuşum reglimi. Benimkisi 10 gün falan sürüyor yani tamamen bitmesi. Bitti, 6 7 gün sonra da benden kahverengi akıntı geldi. Tek farkımız adet sürelerimiz.. Benim ilişkim olmadı adetten sonra, geçen ay oldu. Ama ben adetimi tam oldum yani her zamanki gibi. Bak eğer korunmasız ilişki yaşadıysan yerleşme kanaması da olabilir, geçen aydan kalmış olabilir üstüne görme olayı. Vajinal enfeksiyonun olabilir, başka bi problem olabilir. En mantıklısı hastaneye gitmek. Ben randevumu aldım mesrla gideceğim. Sende git bir kan ver. Aynı durumu yaşadım, ama bilmiyorum sebebini..

benimki bittikten sonra değilde 3 gün kanama kahvereng-kırmızı şeklinde akıntı olarak devam etti kanama. her zamanki gibi 6-7 günde bitti 10 gün sonra olmadı

Ben aynısını yaşamıştım 8 ay önce. 3 gün normal adet kanamam oldu sonraki 10 gün boyunca günlük ped kahverengi leke ve karnımda geçmeyen bir ağrı vardı. Dış gebelik çıktı. Inşallah yoktur hemen bir doktora görün.

benim sadece adetin ilk 2günü karın ağrım oldu her zamanki gibi sonra da bitti kanama da 3 gün normal sonra kahverengi kırmızı akıntı olarak devam etti 6-7 gün sürdü. sizinki gibi olmadı

Lütfen bu üyeye cevap vermeyin !

Defalarca aynı soruyu sordu yetinmedi 2 üyelikle aynı soruları sordu !

Ve ciddi olarak sıktı !

Hamile ama neyini anlamıyor bende bunu anlamdım işte

11 ocakta aynı işi yaptın geldin sordun, 4 şubatta yine aynı durum !

Abla biz senin sevişme takvimini mi tutalım hamile kalma diye ......

3 saatte bir konu açıyorsunuz yazılanlara inanmayıp aptal aptal konu ismi koyup yeniden açıyorsunuz yine inanmayıp başka üyelikle bir daha açıyorsunuz.

hamilesiniz rahatlayın artık !

Bu yaptığım şiddetse kusura bakmayın ama yetti artık 50 kez şikayet edildi aynı konuyu ısrarla açıyor yazdıklarımıza inanmıyor konu başlıkları hep saçma sapan diye.

Bu nasıl bir cahilliktir ! Sürtüne sürtüne bir ateş almadınız yahu ....

Bunlar anne olacak, çocuk yetiştirecek ! Yazık

Hamile değilsin diyorlar inanmıyorsun, hamilesin diyorum bana da inanmıyorsun ?
2 aydır sevişip sevişip gelip aynı soruyu soruyorsun. yetti artık yahu

1. acil bilgisi olan yazabilir mi
    arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım. 4 şubat adet tarihimdi oldum 3 gün kanama 2-3 ped günde sonra kahverengi akıntı kırmızı kan olarak değişmeli devam etti 6-7 gün sorum ise 1- yerleşme kanaması olabilir mi bu...
  2. yerleşme kanaması hakkında yardımcı olur musunuz lütfen
    arkadaşlar 4 şubat adet tarihimdi beklediğim günde 3 gün kırmızı kanama her ayki gibi 2-3 ped dolduracak kadar günde kanamam oldu sonra kahverengi akıntı kırmızı kanama şeklinde devam etti 6-7 gün sürdü bitti her ayki gibi karın ağrısı da çektim bu yerleşme kanaması olabilir mi yoksa normal adet...
  3. bi bakar mısınız
    arkadaşlar benim beklenen adet gününde 3 gün normal kanama sonra kahverengi kırmızı olacak şekilde bi adetim oldu yerleşme kanamasından şüphelendim ama 2-3 ped dolduracak kadardı günde 6-7 gün sürdü daha sonra bu hafta yumurtlama dönemine girdim şeffaf akıntım oldu sorum ise yumurtlama dönemine...
  4. birşey soracağım bi bakabilir misiniz
    arkadaşlar daha önce konu açmıştım ilk 3 gün kanama sonra kahverengi akıntı kanama şeklinde devam etti bu ayki adetim 6-7 gün sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bi kaç gündür yumurtlama dönemindeydim şeffaf akıntım oluyordu hamileyken hamile kalınmayacağından yumurtlama olması hamile...
  5. şeffaf akıntı
    arkadaşlar adetim 4 şubatta oldum bugün adetren sonraki 14. gün takvime göre yumurtlama günüm 20 si şeffaf hafif akıntım var bazende iç çamaşırda leke bırakacak kadar ufak tabi şeffaf ama yumurtlama günü yaklaşınca olan akıntı budur demi?
  6. yerleşme kanaması hakkında
    arkadaşlar yerleşme kanaması ilk gün 2-3 ped dolduracak kadar olur mu? renk olarak da kıpkırımızıydı 3 gün ve adetteki gibi karın ağrısı yapar mı aşırı çok? ilk 3gün kanamam oldu sonra kahverengiye döndü 6-7 gün sürdü ilk gün 2-3 ped sonra 1-2 ped kullandım günde biraz açık oldu kusura bakmayın
  7. adet mi yerleşme kanaması mı ?
    arkadaşlar daha önce de konu açtım sık açtığım için özür dilerim öncelikle. adetim beklediğim günde, her zamanki gibi 5-6 gün sürdü. soruma gelecek olursam ilk 3 gün kıpkırmızı normal kanama sonra bitmesine doğru 2 gün falan kahverengi şekilde devam etti tabi her zamanki gibi karnım falan ağrıdı...
  8. ne olur bi bakın yardımcı olun yerleşme kanaması olabilir mi
    arkadaşlar daha önce de konu açtım sık açtığım için özür dilerim öncelikle. adetim beklediğim günde, her zamanki gibi 5-6 gün sürdü. soruma gelecek olursam ilk 3 gün kıpkırmızı normal kanama sonra bitmesine doğru 2 gün falan kahverengi şekilde devam etti tabi her zamanki gibi karnım falan ağrıdı...
  9. yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan yazabilir mi
    merhaba bu ay adetim beklediğim günde geldi ilk 3 gün normal kan kıpkırmızı sonra kahverengi şekilde devam edip azalıp bitti 5 gün sürdü toplam ilk gün 2 ped diğer günler 1'er ped değiştirdim bu normal mi miktarı azdı kararımca yerleşme kanaması bu olmuyor değilmi?
  10. yerleşme kanaması olabilir mi
    adetimi genellikle 30-31-32. günlerde olurum bu ay 31. günde ilk 3 gün normal kanama oldu tabi karın ağrısı sancılarıyla beraber günde 2 ped değiştirdim sonra 4 5. günler bitmeye yakın kahverengi leke tarzında gelmeye başladı günde bir ped değiştirdim sonra da bitti 5 gün sürdü bu yerleşme...
  11. bana yardım eder misiniz lütfen dalga geçmeyin
    merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
  12. bi bakar mısınız
    arkadaşlar bir önceki konumda arkadaşlarla birşeyler konuştuk fakat anlayamadım biz eşimle adetin son günü yakınlaştık ama adet daha bitmediği içini bir birleşme yaşamadım hijyen açısından.. o iç çamaşırı bende iç çamaşırı ha bide ped işte.. birleşme olmadı boşalma da.. bir ihtimal olabiilir mi...
  13. arkadaşlar birşey danışacaktım bakabilir msiiniz
    arkadaşlar merhaba adetleri düzenli olan kadınların yani 21-35 yumurtlama günleri de düzenlidir değilmi? bazı sitelerde okuduklarımda adetin ortasında bile yumurtlayan falan var demişlerde bu çok düzensiz adeti olanlar için mi? ben anlayamadım bu işi sanırım adetin son günü yumurtlama olur mu...

Son düzenleme:
hele diğer üyelik ile açtığın şu konu ;

onda kot pantolon boxer (2 kat), bende ise kot pantolonu, zıbın(alttan bağlanan iç çamaşırın üstüne), külot ve adetinin son günü olduğu için günlük ped vardı(bende de 4 kat) toplamda 6 kat. Boşalma hiçbir şekilde olmadı sadece zevk suyu geldi ama onun boxerında bir ıslaklık falanda yoktu çıplaklık olmadı hiç 6 kat hiç azalmadı da.

Bu şartları sağlayıp hamile kaldıysan inan literatüre girersin ....

Back
X