• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil bilgili arkadaşların yardımı lazım.Progesteron testi hk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kizlar çok üzgünüm
Doktor üzülme çaresi var cesede kotu oldum.
Geçen ay reglimin 21 günü progestan testi sonucum 7 çıktı ama bu ay 0.64 cikti.bu her ay degisiyormu?

Kizlar çok üzgünüm
Doktor üzülme çaresi var cesede kotu oldum.
Geçen ay reglimin 21 günü progestan testi sonucum 7 çıktı ama bu ay 0.64 cikti.bu her ay degisiyormu?
Evet farklı çıkabilir. Geçen ay yumurtlamışsınız ama bu ay olmamış. Klomen kullandırmıyor mu doktorunuz

Hormon tahlili yapacak olabilir daha önce yapılmadıysa. Ya da ilaca başlatabilir. Vakit kaybı olmaması için başlanmalı bence

Evet doktorumda başlatacağını soyledi.çatlama ignesi Hk bilgin varmı? Dahami net kesin cozum.sureci biliyorsanız anlatabilir misiniz?

Evet farklı çıkabilir. Geçen ay yumurtlamışsınız ama bu ay olmamış. Klomen kullandırmıyor mu doktorunuz
Benim de 13.5 cıktı 21. Gün-de bu ne ise yarıyor dr neden istedi onuda bilmiyorum adetimebir hafta vardı istediğinde regl olurken de yükseliyor sanırım bu değer

Benim de 13.5 cıktı 21. Gün-de bu ne ise yarıyor dr neden istedi onuda bilmiyorum adetimebir hafta vardı istediğinde regl olurken de yükseliyor sanırım bu değer
Rahim duvarını kalınlaştırıp gebeliğe hazırlayan hormon bu. Ama adet olana kadar da yükselir. Gebelik olduğunda genelde 20 üzeri oluyor

Back