How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

acil bilgilendirirseniz sevinirim

sssiiimmmgggeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
5
0
36
Yalova
merhaba arkadaslar spiral ile korunuyorum 6 aydır ama bu ay adetim gecikti 6 gun soyle bı durum var benım adetım 2 aydır 4 gun kahve rengi akıntı 5.gun normal kanamaya donuyor yanı adetım gecikeli 6 gun ama normal kanama gecıkeli 3 gun oldu test yaptım negatif cıktı hamıle kalmaktan korkuyorum boyle durumla karsılasan varmı varsa bılgılendırırsenız sevınırım

ne kadar tuhaf herkez konu açar inşallah hamileyimdir sizce hamilemiyimdir diye :) sizde hamile kalmaktan korkuyorum diye açmışsınız :) bence hamile değilsindir.. kahverengi lekeler fazla olunca genelde gebelik varsa iyi sonuçlanmıyor.. içinin rahat olmasını istiyorsan bence beta baktır kanda

ne kadar tuhaf herkez konu açar inşallah hamileyimdir sizce hamilemiyimdir diye :) sizde hamile kalmaktan korkuyorum diye açmışsınız :) bence hamile değilsindir.. kahverengi lekeler fazla olunca genelde gebelik varsa iyi sonuçlanmıyor.. içinin rahat olmasını istiyorsan bence beta baktır kanda

1 yasında oglum var oyuzden hamile kalmaktan korkuyorum yoksa neden istemiyim yarın gıdıp baktırcam bu korkuyla yasamak olduruyor beni

adetin kaç gün geçmişti ? 1 2 gun sonrada olsa cıkmayabılıyor evde yapılan testlerde kanda cıkıyor hemen ama .. ama bence degılsndır :)

gıttım doktora bugun ultrasnla baktı kan tahlılıde yaptım yarın alcam sonucu ama ben bısey goremedım dedı kıst varmıs sorun degıl dedı adet olmam ıcın ılaca baslıcam

Back