• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL BEZ Bez

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Kızlar merhaba , huggies marka bez kullanıyordum ama malesef şu an üretim kalktığı için hiç bulamıyoruz aramadığımız yer kalmadı. Prima can bebe molfix vs hepsi pişik yaptı zamanında düşünüyorum düşünüyorum ne marka alacağız diye . Sleepy markasını öneriyorlar . Acaba huggies gibi kuru müdür. Yani açıkçası bize içeriğinde kuru losyonu kokusu parfümü olmayan bir bez lazım ve aynı zaman da da hızlıca tuvalet eğitimine başlamam lazım sanırım. Sizler den yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.....

Ben evybayb den gayet memnun kaldım ,pişik falan yapmadı
Denemenizi tavsiye ederim

Oğlum 20 aylık doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadım
Siz primanın hangi çeşidini kullandınız bilmiyorum ama bende yazmak istedim

Oğlum 20 aylık doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadım
Siz primanın hangi çeşidini kullandınız bilmiyorum ama bende yazmak istedim

Bende prima ile büyüyen bir bebek olarak kendimi şartlamıştım kızınıda büyütücem diye primanın her modelini kullandık en sonunda doktorumuzun huggies ı önermesiyle buna başladık ama malesef şu an hiç bi yerde yok. Primadaki bezin içerisinde ki losyon benim kızıma pişik yaptı örneğin her çocuğunda popişi belli olmuyorki

Back