- 6 Şubat 2015
- 143
- 78
- 73
Bugün tekrar BHCG yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallahniye adet söktürücü kullanmadınız ki? adet söktürücü hamilelikte zararlı değil ki, içinde progestron hormonu var hamilelikte düşük tehlikesi olduğunda da aynı ilacı veriyorlar. adetiniz çok gecikmiş bence ilacı kullanmalısınız.
Bugün tekrar BHCG yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun :) değer kaç çıktı peki ?Bugün tekrar BHCG yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Hayirli oksun canim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Inşallah. Degerin kac ciktiBugün tekrar BHCG yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canm çok teşekkür edetim. Yeni gebelik drdi doktor 50.4 çıktıHayirli oksun canim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Inşallah. Degerin kac cikti
Aa demek ki aynı günlerimiz benim de değerim en son Cumartesi günü 193 çıkmıştı :)Allah razı olsun canm çok teşekkür edetim. Yeni gebelik drdi doktor 50.4 çıktı
Kaç haftalığa denk geliyor peki biliyor musun sen ? :)Aa demek ki aynı günlerimiz benim de değerim en son Cumartesi günü 193 çıkmıştı :)
anladm cnm. Adetin gecikmeden mi yaptn testiAllah razı olsun canm çok teşekkür edetim. Yeni gebelik drdi doktor 50.4 çıktı
Kaç haftalığa denk geliyor peki biliyor musun sen ? :)[/QUOTE
Hiç bilmiyorum işte :) Pazartesi günü için kese görmeye randevu verdi doktor
gözün aydınBugün tekrar BHCG yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın canım,Adetimin üzerinden bilaç gün geçti. Perşembe günü bhcg yaptım o zaman negatifti. 3 gün arayla 50.4 oldu.. İnşallah kese görünür güzel sonuçlar alırsn canm
15 gün sonra gel dediGünaydın canım,
Inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur. Doktor sana kese için ne zamana randevu verdi ?
15 gün sonra gel dedi
İnşallah canm. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.Merhaba ;
Iyi düşünün iyi olsun eminim dünya tatlısı minişleriniz annelerine sımsıkı tutunacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?