acil betatestime bakar mısınız kizlar

Merve Akin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
73
35
28
26 kasımda regliden 5 gün önce yumurtlamadan sonra 9.gününde beta testine gittim 6 çıktı. evdeki tüm testlerim silikti bu yüzden gittim. 28 kasımda bugün tekrar beta 7 çıktı regliye 2 gün kaldı. yükselmez dimi daha sağlıksız olduğu için muhtemelen düşecektir. bunu yasayaniniz var mı aranızda

26 kasımda regliden 5 gün önce yumurtlamadan sonra 9.gününde beta testine gittim 6 çıktı. evdeki tüm testlerim silikti bu yüzden gittim. 28 kasımda bugün tekrar beta 7 çıktı regliye 2 gün kaldı. yükselmez dimi daha sağlıksız olduğu için muhtemelen düşecektir. bunu yasayaniniz var mı aranızda
eger bi olusum varsa bu cok yeni oldugundan duzensizlik mevcut olabilir bekleyin. Gecikme olunca tekrar kan verin

3EB30939-FDAC-4B11-BBF8-6F414EA5BBAE.jpeg

Geç döllenme olabilir 1 hafta bekleyin zaten eğer sağlıksız ise otomatikman adet olursunuz

çokta bi umudum kalmadı ama bekleyeceğim bakalım. başına böyle gelen var mı aslında onu merak ediyorum sonuçlarını

Aynısını bende yaşadım 6.2 çıkmıştı 2 gün sonra verdim 7.9 dü sonra adet oldum ama inşallah seninki öyle olmaz

X