Acil beta

Benimde beta regl gününden önce 30 regl günü 99 olmuş iki gün arayla artış iyi mi birde hafif kuyruk sokumun ağrım ve kasıl ağrısı batma falan var korkuyorum
2 günde bir en az yüzde 60 artması gerekiyormuş sizinki 3 katı artmış gayet iyi yani. Ağrı olmasi normal dedi benim doktorum tabi dayanilmayacak kadar değilse

2 günde bir en az yüzde 60 artması gerekiyormuş sizinki 3 katı artmış gayet iyi yani. Ağrı olmasi normal dedi benim doktorum tabi dayanilmayacak kadar değilse
Hafif regl sancısı gibi bazende daha farklı sızlama hafif hafif batma gibi canım bende baktım araştırdım normal deniliyor çoğu kişi adet olacakmış gibi beklemiş hatta ilk haftalarda ama yinede insan korkuyor

Evet benimde aynı öyle agrilarim oluyor insan endişe ediyor evet ama elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum canım sende yapma iyi düşün iyi olsun doktor kontrolüne gittin mi hiç

Evet benimde aynı öyle agrilarim oluyor insan endişe ediyor evet ama elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum canım sende yapma iyi düşün iyi olsun doktor kontrolüne gittin mi hiç
Yok canım gitmedim henüz betanın biraz daha artmasını bekliyorum

Benimde beta regl gününden önce 30 regl günü 99 olmuş iki gün arayla artış iyi mi birde hafif kuyruk sokumun ağrım ve kasıl ağrısı batma falan var korkuyorum
Aynı Ağrı bencede var ya belim ağrıyor böyle adet olcak gibi bide kasıklarımda bazen iğneler batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…