- 30 Nisan 2020
- 118
- 38
- 48
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Her gün ikiye katlanması gerekiyor canım seninkide gayet güzelKızlar beta dün 3.71 bugün 11.48 nasıl sizce
Güzel :) 2 günde en az yüzde 60 ilerlemesi bekleniyor senin de gayet güzel artmış 1 gün olmasına rağmenKimse yok mu
Hamilesiniz artışı takip edinMerhaba 38.9 çıkmış betam acil yardımcı olabilirmisiniz
Çok teşekkür ederimHamilesiniz artışı takip edin
Benimde beta regl gününden önce 30 regl günü 99 olmuş iki gün arayla artış iyi mi birde hafif kuyruk sokumun ağrım ve kasıl ağrısı batma falan var korkuyorumHamilesiniz artışı takip edin
2 günde bir en az yüzde 60 artması gerekiyormuş sizinki 3 katı artmış gayet iyi yani. Ağrı olmasi normal dedi benim doktorum tabi dayanilmayacak kadar değilseBenimde beta regl gününden önce 30 regl günü 99 olmuş iki gün arayla artış iyi mi birde hafif kuyruk sokumun ağrım ve kasıl ağrısı batma falan var korkuyorum
Hafif regl sancısı gibi bazende daha farklı sızlama hafif hafif batma gibi canım bende baktım araştırdım normal deniliyor çoğu kişi adet olacakmış gibi beklemiş hatta ilk haftalarda ama yinede insan korkuyor2 günde bir en az yüzde 60 artması gerekiyormuş sizinki 3 katı artmış gayet iyi yani. Ağrı olmasi normal dedi benim doktorum tabi dayanilmayacak kadar değilse
Evet benimde aynı öyle agrilarim oluyor insan endişe ediyor evet ama elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum canım sende yapma iyi düşün iyi olsunHafif regl sancısı gibi bazende daha farklı sızlama hafif hafif batma gibi canım bende baktım araştırdım normal deniliyor çoğu kişi adet olacakmış gibi beklemiş hatta ilk haftalarda ama yinede insan korkuyor
Yok canım gitmedim henüz betanın biraz daha artmasını bekliyorumEvet benimde aynı öyle agrilarim oluyor insan endişe ediyor evet ama elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum canım sende yapma iyi düşün iyi olsundoktor kontrolüne gittin mi hiç
Anladim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok canım gitmedim henüz betanın biraz daha artmasını bekliyorum
Amin canım benimAnladim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba 3.71 olan kan testinizi idrar testinde gördüğünüz için mi gittiniz.?eğer öyleyse hangi teste çıktı çok merak ettimKızlar beta dün 3.71 bugün 11.48 nasıl sizce
Aynı Ağrı bencede var ya belim ağrıyor böyle adet olcak gibi bide kasıklarımda bazen iğneler batıyorBenimde beta regl gününden önce 30 regl günü 99 olmuş iki gün arayla artış iyi mi birde hafif kuyruk sokumun ağrım ve kasıl ağrısı batma falan var korkuyorum
Merhaba 3.71 olan kan testinizi idrar testinde gördüğünüz için mi gittiniz.?eğer öyleyse hangi teste çıktı çok merak ettimhayır içime doğdu gibi göğüslerim ağarıyordur bide belim doktor bile 3.71 normalde negatif dedi nasıl anladın hamile olduğunu dedi 3.71 çıktıktan 8 saat sonra test yaptım predictor çok ince silik çıktı paylaşmıştım zaten oda 11.48 çıktı kanda çok şükür 12 saatte katlanma iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?