Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama yan tarafta 2.00 yazıyor benim evde yaptığım testler hep negatif çıkıyor anlam veremedimÖlçüm değeri 308 mi okuyorum ?
Peki evdeki gebelik testlerinden negatif çıkması normal mi sizce ? Bu arada yorum yaptığınız için teşekkür ederimDeğer aralığını yazıyor 2.00 ama sizin değeriniz 308 . Ben hamilesiniz diye yorumluyorum bu fotoğrafı
Teşekkür ederim ama kafama takılan evdeki gebelik testlerim neden hep negatif çıkıyor sizce?Hamilesiniz
İdrara daha geçmemiş olabilir. Ama değer 308 yazıyor bu degere göre hamilesiniz test yanlış olabilir evde yaptıklarınız .Peki evdeki gebelik testlerinden negatif çıkması normal mi sizce ? Bu arada yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.İdrara daha geçmemiş olabilir. Ama değer 308 yazıyor bu degere göre hamilesiniz test yanlış olabilir evde yaptıklarınız .
Türkçesi ölçülen değer diyor bakTeşekkür ederim ama kafama takılan evdeki gebelik testlerim neden hep negatif çıkıyor sizce?
Testleri atarmısınız
Testleri atarmısınız
Testleri atarmısınız
Testleri atarmısınız
Atıyorum ama düşmüyor hata veriyorTestler yok canım
Sanırım evet sorun var bide bana özelden atmayı dene bakalımAtıyorum ama düşmüyor hata veriyor