teşekkür ederim ama artıp artmadığını bir hafta öğrenmesem olrmıu acaba gene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 hafta sonra gidip tahlil yaptırsam ozaman öğrensem çünkü bana düşük gibi geliyo off
kızlar 6 sında regli olmam gerekiyordu olmadım bugun 9 u test yaptım çokta silik olmayan 2. çizgiyi gördüm az öncede kan tahlili yaptırıp sonuçları aldım 170,12 buraya kadar güzel evet hamileyim ama sizce düşük mü beta hcg ilk hamileliğimde 80 di ilk öğrendiğimde ki regli günümden baya sonraydı boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi de korkuyorum tekrar aynı seymi diye
hiç korkma içini ferah tut şimdiden eşine nazlanmaya başlaa ozamn kalkma yat dinlen ama kafana tatmmmamya çalış ve aklına öle düşük filen die de sokma düşünme allah hakkımızda hayırlısını versin rabbim herşeyin hayırlısını versinn hiççç sıkmaa bebişini düşün...
kızlar 6 sında regli olmam gerekiyordu olmadım bugun 9 u test yaptım çokta silik olmayan 2. çizgiyi gördüm az öncede kan tahlili yaptırıp sonuçları aldım 170,12 buraya kadar güzel evet hamileyim ama sizce düşük mü beta hcg ilk hamileliğimde 80 di ilk öğrendiğimde ki regli günümden baya sonraydı boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi de korkuyorum tekrar aynı seymi diye
iyi günler bayanlar bügün beta-hcg yaptırdım son adet tarıhım 2 haziran.fakat 8 gun oldu adet olmadım.ıdrar testım hafıf sılık cıktı kan testım 2.68 doktorum daha cok erken dedı.korkuyorum cok kaygılıyım sız ne dusunuyorsunuz sonucu boyle cıkan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?