Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün geciktim yarın yine kan vereceğim sizce değerim kaç cıkması lazımGeç döllenme olduysa mümkün adet gününüz kaç gün gecikti ? 17 iyi bir değer 2 gün sonra kan tahlilini yenileyip iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol edin derim![]()
2 gün geciktim yarın yine kan vereceğim sizce değerim kaç cıkması lazım
Yarın gideyim ozamanDeğer konusunda belli bir sayı yok canım herkeste farklı oluyor misal benim gecikmeden 1 gün sonra 600 civarı çıkmıştı hastanede bir hemşire de hamileydi onun mesela 1 gün sonra 60 larda çıkmıştı yani önemli olan değerin az yada çok olmasi değil gün aşırı iki katına çıkması..Sen 2 gün sonra birdaha kan ver ona göre bir kadın doğum doktoruna git zaten suan doktora gitsen o da gün aşırı takip yaptırıyor ☺
Ben geçen ay aşılama yaptirmistim tutmadı bu aysa 3 gün geçti adetim bugun kan testi yaptirdim sonuç 5.0 refaran 0/25 tıp merkezine göre negatif dr göre gebe olabilirsin tekrar yaptir dedi aklım karıstiYarın gideyim ozaman
Yarın gideyim ozaman
Ben geçen ay aşılama yaptirmistim tutmadı bu aysa 3 gün geçti adetim bugun kan testi yaptirdim sonuç 5.0 refaran 0/25 tıp merkezine göre negatif dr göre gebe olabilirsin tekrar yaptir dedi aklım karısti
17.78 kaç çıkarsa iyidir acaba 1 gün içindeBencede git canım ben acilde yaptırmıştım hem orda 2 saate çıkıyor sağlık ocağında bazen aynı gün vermiyorlar
17.78 kaç çıkarsa iyidir acaba 1 gün içinde
Sağlıklı olan 2 günde 1.5 - 2 katına çıkması canım17.78 kaç çıkarsa iyidir acaba 1 gün içinde
Bakalım kısmet nisan ayında kürtaj olmuştum kalbi durduğu için40 civarı falan olur diye tahmin ediyorum yani 35ten daha aşağı olmaması lazım 17nin 2 katı falan olur tahmini canım
Bakalım kısmet nisan ayında kürtaj olmuştum kalbi durduğu için