Acil beta değerim böyle çıktı 4 gün önce <2.00 dı böyle olan varmı

Mrvgfbq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
69
11
3
29
2278500

Geç döllenme olduysa mümkün adet gününüz kaç gün gecikti ? 17 iyi bir değer 2 gün sonra kan tahlilini yenileyip iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol edin derim 😊
2 gün geciktim yarın yine kan vereceğim sizce değerim kaç cıkması lazım

Tatlim her gebelik kendine özgüdür, kimse ile değerlerini kıyaslama. Geç döllenme olmuş demek ki değerin şu an cok düşük cıkmış adet gecikmene göre önemli olan 2 gunde bir 2 katına çıkıp öyle devam etmesi.

2 gün geciktim yarın yine kan vereceğim sizce değerim kaç cıkması lazım

Değer konusunda belli bir sayı yok canım herkeste farklı oluyor misal benim gecikmeden 1 gün sonra 600 civarı çıkmıştı hastanede bir hemşire de hamileydi onun mesela 1 gün sonra 60 larda çıkmıştı yani önemli olan değerin az yada çok olmasi değil gün aşırı iki katına çıkması..Sen 2 gün sonra birdaha kan ver ona göre bir kadın doğum doktoruna git zaten suan doktora gitsen o da gün aşırı takip yaptırıyor ☺

Değer konusunda belli bir sayı yok canım herkeste farklı oluyor misal benim gecikmeden 1 gün sonra 600 civarı çıkmıştı hastanede bir hemşire de hamileydi onun mesela 1 gün sonra 60 larda çıkmıştı yani önemli olan değerin az yada çok olmasi değil gün aşırı iki katına çıkması..Sen 2 gün sonra birdaha kan ver ona göre bir kadın doğum doktoruna git zaten suan doktora gitsen o da gün aşırı takip yaptırıyor ☺
Yarın gideyim ozaman

Yarın gideyim ozaman
Ben geçen ay aşılama yaptirmistim tutmadı bu aysa 3 gün geçti adetim bugun kan testi yaptirdim sonuç 5.0 refaran 0/25 tıp merkezine göre negatif dr göre gebe olabilirsin tekrar yaptir dedi aklım karısti

Ben geçen ay aşılama yaptirmistim tutmadı bu aysa 3 gün geçti adetim bugun kan testi yaptirdim sonuç 5.0 refaran 0/25 tıp merkezine göre negatif dr göre gebe olabilirsin tekrar yaptir dedi aklım karısti

Beta 5 mi çıktı ? Beklenenden geç döllenme olduysa ondan düşük çıkmış olabilir bence tekrarlayın hiç belli olmaz

Evet 5.0 sonuç referans ta 0/25 dr p.tesi tekrar yaptir dedi ama benim umudum kalmadi bi kere negatif dediler ya canım çok sıkıldı

Bakalım kısmet nisan ayında kürtaj olmuştum kalbi durduğu için

Çok geçmiş olsun canım Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah..Sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış hep aynı şey olacak diye birşey yok

Back
X