• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acil bebek çorbası lazım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seyda_selim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
36
0
36
Afyon
kızlarr bebegm hıc anne sutu almadı daha öncade yazmstm.sımdı 3 ay 7gunluk oldu...ne tür bebek corbaları verebılırım tavuk suyu verebılırmıyım bu ayda:56:

kızlarr bebegm hıc anne sutu almadı daha öncade yazmstm.sımdı 3 ay 7gunluk oldu...ne tür bebek corbaları verebılırım tavuk suyu verebılırmıyım bu ayda:56:

direk tavuk suyu agır gelebılır daha cok sebze corbası yapın içine bırazda irmik dökün,kaşık ve bıberon mamaları da olabılır

anne sutu almayan 3 aylık bebegın yıyecegı tek besın mamadır
bebek anne sutu alıorsa 6 ay
almıyorsa 4 ay dolduktan sonra başlanmalıdır
tavuksuyuna çorba ıse 6 ay ıkı haftalık olduğunda verılmelıdır

direk tavuk suyu agır gelebılır daha cok sebze corbası yapın içine bırazda irmik dökün,kaşık ve bıberon mamaları da olabılır

mama zaten verıom doktor ek gıdaya baslamamı onerdı anne sutu hıc almadıgı ıcn baslayabılrısn ddı ona o an sormak aklıma geledgı ıcn soruyorum sıze dırek degıl tabı cornn ıcnde?

anne sutu almayan 3 aylık bebegın yıyecegı tek besın mamadır
bebek anne sutu alıorsa 6 ay
almıyorsa 4 ay dolduktan sonra başlanmalıdır
tavuksuyuna çorba ıse 6 ay ıkı haftalık olduğunda verılmelıdır

bebegım anne sutunu hıc alamdı hıc anne sutu ıle beslenmedıgı ıcn doktor artık ek gıdaya baslamamı onerdı.zaten mama ıle beslıoyorum. . . benım sızden ıstedıgım böle olan war mı nasıl basladı ek gıdaya dıe sordum corba yap ddı o yuzden fıkır danıstım

bebegım anne sutunu hıc alamdı hıc anne sutu ıle beslenmedıgı ıcn doktor artık ek gıdaya baslamamı onerdı.zaten mama ıle beslıoyorum. . . benım sızden ıstedıgım böle olan war mı nasıl basladı ek gıdaya dıe sordum corba yap ddı o yuzden fıkır danıstım

benım oğlumda 3 ay emdi bır 15 gunde mama ıle besledım madem anne sutu almıyor devamlı mama yemesının bır anlamı yok dıye ek gıdalara gectım sabah kahvaltılarına,corbalara once mevsımıne gore sebze corbasıyla başladım butun sebzelerı bır parça kıyma yada bır parca beyaz et,irmik,pırın ,bulgur (1 yemek kaşıgı ,irmiğin bebeklere cok kfaydalı oldugunu soyluyorlar)koyup haşlayıp blendırdan gecırerek yedırdım.bır hafta ıçınde kahvaltı,çrba çeşitleri.yogurt.sıkma meyve suları,hepsıne geçişi tamamladım.ilk cocugumdada booyle yapmıştım aynı duzenı izleyerek devamını getırdım.6 aylık oldugunda evde yapılan her yemekten nohut,kuru fasulye,karnıbahar dahıl herseyı verdım,umarım faydalı olur bebegınız iştahla yer yaptıklarınızı

Back