• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Acil! Bebeğine ilk adım araçları kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sier
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sier

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
2.733
10
116
Ankara
arkadaşlar benim 7 aylık oğlum var.ve ayakta durup yürümeye çok hevesli maşşallahı var diyebilirim :nazar: oğluma ayakta durabilmesi ve ilk adımlarını atabilmesi için güvenli sağlam kaliteli ilk adım aracı tavsiye edermisiniz.incelediğim araçla var.hem ilerde araba olarak kullanılabilen ilk adım araçlarıda var.onlarda güzel görünüyor.benim tek sorum; bu yürüteçleri çocuk iterken bi sıkıntı oluyomu? yani düşme,iterken çok hızlı ilerlemesi vb gibi...beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

chicco nun güvenlik istemli olanı var bende araştırdım ve onu almayı düşünüyorum. aniden kayıp düşme gibi bi durumu olmuyor oldukça yavaş çocuğa uyumlu gidiyor.

ben kızıma playskool ilk arabam almıştım ilk denemesinde düşmüştü:) çünkü ilk adım arabası daha hızlı gidiyordu,ama tabi bebekten bebeğe değişir belki senin bebeğin ilerleyebilir. sonrasında da hiç amacına uygun kullanmadı normal bir oyuncağı gibi oynadı şimdi 2 buçuk yaşında severek oynuyor evin içinde gezdiriyor arabayı

Back