• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Acil Bebegim sürekli kaskatı kesiliyor morarıyor gibi oluyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Eylulbebekkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
15
0
1
35
Kızım şu an 50 günlük yılbaşından beri tam 5 kere bi an böyle kaslatı kesılıyor mefes alamıyor gibi oluyor tepki vermiyor ve bu sadece uyanıkken oluyor aglarken de oldu aglamazken de oluyor sonra normale dönüyor ama yine aymı şey oluyor bi kaç gün sonra..Egg çektik epilepsi değil dendi kalbine baktılar temiz önce alerji ve reflüden şüphelendiler sütü kestik antialerjen mama verdik ama yine aynı şey oldu sürekli soktor doktor geziyoruz başına gelenler olduysa yardım etsin Allah aşkına Adana gitmediğimiz hastane doktor kalmadı

Benim oğlum da 45 günlük ve Gün içerisinde bazen birkaç saniye kızarıp nefes alamıyor. Özellikle emerken. Emerken de garip sesler çıkarıyor. Doktor bize bazı çocukların nefes borusu daha dar ve yumuşak olabiliyor korkmayın ilk 6 ay biraz zorlanabilirsiniz ama sonra geçer dedi. Ve ben oğlumu yastıksız yatırıyordum. Şimdi biraz yüksek yastıkla yatırmaya başladım kafası yukarda olunca daha rahat nefes alıyor ve daha iyi uyuyor. Bunu yaptım yapalı tıkanma olmadı. Rabbim şifa versin bebeğinize.

Amin sagolun ama bu oyle bi şey değil bi 10 saniye gibi kaskatı kesiliyor tepki vermiyor bi süre sonra kendiliğinden düzeliyor sonra hastaneye gidiyoruz bakıyorlar hiç bi şeyiyok diyorlar ne yapacagımızı bilemiyoruz çok çaresiziz

Büyük insan da o kadar ağlasa nefesi falan gider. Cok agladigi icin oluyordur, bebeginiz cok sinirli galiba. İnanın sinirden yapıyordur.

gaz sancısı gibi geldi bana nedense. Benim oğlum çok gazlıydı. Garip garip şeyler yapardı 🙂

Kızım şu an 50 günlük yılbaşından beri tam 5 kere bi an böyle kaslatı kesılıyor mefes alamıyor gibi oluyor tepki vermiyor ve bu sadece uyanıkken oluyor aglarken de oldu aglamazken de oluyor sonra normale dönüyor ama yine aymı şey oluyor bi kaç gün sonra..Egg çektik epilepsi değil dendi kalbine baktılar temiz önce alerji ve reflüden şüphelendiler sütü kestik antialerjen mama verdik ama yine aynı şey oldu sürekli soktor doktor geziyoruz başına gelenler olduysa yardım etsin Allah aşkına Adana gitmediğimiz hastane doktor kalmadı
doktorda da bisey cikmadiysa sakin olun
bazi bebekler gazlari oldugunda yada sinirlendiklerinde yapiyorlar
bende oglumu cok goturdum.bisi cikmadi daha cok.kucuk zamanla gececk birsey gibi

doktorda da bisey cikmadiysa sakin olun
bazi bebekler gazlari oldugunda yada sinirlendiklerinde yapiyorlar
bende oglumu cok goturdum.bisi cikmadi daha cok.kucuk zamanla gececk birsey gibi
Allah korusun o an gitti diyorum çocuk gitti siZe o korkuyu anlatamam bu olayın aynısını 2012 de esperanzaa diye bi üye yazmış ama sonucunu iletmemiş keşke kendisine ulaşma imkanım olsaydı. acil yardımınıza ihtiyacım var..

Allah korusun o an gitti diyorum çocuk gitti siZe o korkuyu anlatamam bu olayın aynısını 2012 de esperanzaa diye bi üye yazmış ama sonucunu iletmemiş keşke kendisine ulaşma imkanım olsaydı. acil yardımınıza ihtiyacım var..
Adana dasiniz galiba.
Ankarada hacettepe özellikle ünv.hastaneleri arastirmada oldukca iyiler.
baska sehirden gelenler cok imkaniniz varsa götürün

Adana dasiniz galiba.
Ankarada hacettepe özellikle ünv.hastaneleri arastirmada oldukca iyiler.
baska sehirden gelenler cok imkaniniz varsa götürün
Dünyanım öbür ucuna yine götürürüm ama nesi oldugunu bilmiyoruz ki şimdi bi de ufacık bebegi oralara kadar sürükleyip bi sonuç alamama korkusu var ayrıca kime neye başvuracaz o bile belli değil

Dünyanım öbür ucuna yine götürürüm ama nesi oldugunu bilmiyoruz ki şimdi bi de ufacık bebegi oralara kadar sürükleyip bi sonuç alamama korkusu var ayrıca kime neye başvuracaz o bile belli değil
haklisiniz hastanedeki cocuk.doktoruna goturursunuz.ilk yonlendirir sizi.
ilac verdiniz mi hic bebeginize

ÇOK KUsan bir bebek mi
Benim oğlumda da oldu üç kere ilk aylarda
Çok korktum benzerdi kızarıyordu
Doktor gri renge dönmüyorsa sorun değil dedi olmadı şükür bi daha
Çok kusardı

inşallah dediğiniz gibidir tam olarak nasıl oluyordu yegenınız acaba
İki aylık falandı ilk rastladığımızda yengemin anne sesine koştuk bi baktık bebek morarmış zavallım seside çıkmıyo aklımız gitti tabi sağa sola koşarken tekrardan gelen ağlama sesiyle kendimize geldik ağlatken açıldı rengide düzeldi bi kaç kere daha yaptı onu sizin gibi bi kaç doktora götürdüler genelde bi şey diyemiyolar bi tanesi sinirlenince yapıyodur düzelir demiş düzeldi şükür biraz daha büyüyünce

Benim de yeğenim öyle oluyodu doktor kızdıkları zaman tepkilerini öyle gösterir bazı bebek ve ya çocuklar demiş biraz daha büyüyünce geçiyo
E Eylulbebekkkkk Benim yeğenimde aynı kızdığı zaman, ağladığı zaman morarıyor nefessiz kalıyordu Hiç bi tepki yoktu ölü gibi duruyodu. şuan 14 aylık ve kendiliğinden geçti. Ailede birisinde varsa bebekte de olabiliyomuş galiba. Öyle olunca yüzüne doğru üfleyin demişti doktor kendine geliyodu öyle yapınca. Allah şifa versin en kısa zamanda

Yenidoğan uzmanı gördü mü bebeğinizi? Kaç doktor gördü, hepsi çocuk dr. Mu? Çok geç kalmadan yenidoğan uzmanı bulun bence

Back