acil bana bir akil verin

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
merhaba oncelikle kizlar ben ilk tup bebek denememi almanyada yapiyorum bugun yumurtalarim toplandi yasim 22 tedavi uzun protokol 21 gunu damla kullandim sonra adetin 5 gunu bravelle diye igne gobekten vuruldum bugunde yumurtalarim toplandi ayildigim zaman dra sordum kac yumurta topladiniz 4 tane yumurta toplamislar neden bukadar az dedim yumurtalarimmi kotu ddim yok dedi ben bilerek az ilac verdimki yumurtalarin pek cok olmasin 4 yeterli dedi bende sastim kaldim arastirmalarima gore ben hic duymadim az yumurta toplandigini dusunsenize ben de yumura oldu gu halde dr benden 4 tane aldi yumurta bende simdi akil sir erdiremiyorum 4 tane den dollenen olacakmi ya kizlar sizinde basiniza geldimi yani kafam simdi karma karisik yarinda sonuc ogrenilmiyo persembe ogrenecekmisim te neolur bana bir akil verinCADIARZU

ALLAH isterse 1 tanede döllenir ve bebeğin olur benim benim bir tanıdığım sadece tek yumurta olmuştu onunla hamile kaldı ve bebeği şimdi 6 aylık

olumsuz düşünme ne düşünürsen o gelir dua et inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

slm canım.bence hiç sorun etme.benim ilk tüp bebek denememde bende 21 tane yumurta toplandı.ancak hepsi döllenmiş ama en iyi 3 tanesi transfer edilmişti.mutlaka onlar senin en verimli yumurtalarındır.üstelik 4 te olsa 21 de olsa en iyi 3 yada daha azı transfer ediliyor.inşallah olur ve bebeğine kavuşursun.benden 21 yumurta alınmasına rağmen olmadı.beraber yumurtalarımızın toplandığı bi arkadaştan 7 yumurta alındı ama onun oldu.yani hamile.o yüzden sorun etme.sevgiler

tatlım
3 tüp deneme oldu benim de aslında bu sefer dr bana az doz verdi .ilkte 27,2sinde 23 topladı .bu sefer fazla yumurta istemiyoruz dediler.çok anlayamadım.Sonra fazla yumurta ile beraber diğer hormonlarında fazlasıyla yükseldiğini ögrenerek hem bunu min. indirmek hemde yumurtalıkları yormamak açısından yaptıklarını öğrendim.( 12 yumurta 10 kaliteli ve hepsi döllendi)Şimdi transfer yapıldı ve beklemekteyim.
tabiki durumunu tam dr gibi bilemem ama tahmin ederek sana şunu belirtebilrim.özellikle alınan yumurtalar seçilerek alınmıştır ve en iyi kalitedir.hormon dengenlemek ve seni yormamak açısından yapılmıştır.Yaşın çok genç ve tutuma şansın çok yüksek.
Fazla yumurta güzel bir şey ama çok fazla olduğındada e2 yani österejen hormonuda çok yükseltiyor.Vücud dengelemekte sonra zorluk geçebiliyor ve toplandıkltan sonra rahatsızlık bayagı oluyor bunu dikkat edilmezse aşırı su toplayabilir.Hissetmeyenler olabilir ama çoğunlukta bildiğim kadarıyla öyle.
şimdi döleenme durumuna bakmanı ve rahat olmanı tavsiye ediyorum.Dr güvenmek başarmanın ilk adımı dr seni öncelikle düşünerek adım atmıştır.Bak herşey güzel olacak merak etme.Gönlünü ferah tutu.Hadi bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…