Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben uzun süredir Türkcell kullanıyorum hatta numaramı hiç taşımadım ama artık taşımayı düşünüyorum aklımda avea var avea kullananlar bilgilendirir mi beni azıcık acaba? birde şu eksi bakiye canımı sıkıyo kapatmanın yolu yok mu? illa -8 e kadar düşmek zorunda mı ?
bnde dün vodafoneye geçtim.yanii bi kaç güne taşınacak hattım. avea ile kıyas yapınca vodafone cazip geldi.
şu 8 tl ye düşmek zorundamı sorunuda anlaayamadım..
Ben aveayım turkcelle taşımıştım eksilerdeyken taşımıştım aveaya bir sorun olmadı. O eksilere düşme meselesi de sanırım turkcellin sitesinden online işlemlerden iptal ediliyordu bir karıştır oraları derim. avea biraz pahalı aslında 2 sene öncesine göre en azından ama ben memnunum paketleri falan gayet güzel tavsiye ederim yani. hele öğrenciysen geçmelisin.
Merhaba canım.ben yaklaşık 3 senedir avea kullanıyorum.aralarda turkcelle ve vodafone ya da gectim ama yine avea ya döndüm.
şu an cok memnunum. Hattım faturalı ama
kontorlu seçenekler de çok. Hangi konuda sorun varsa sorabilirsin.
en uygun tarifeler bence avea da...
hat taşıma ücreti ne kadar alıyorlar sanırım 12 tl civarıydı
keşke bikaç gün önce açsaymışssn bu konuyu
kafam karırşıktı biraz baktım vodafone iyi gözüktüüü.. ama bilemiyorum tabbi.
-8e kendi kendine düşmüyoya yine sen kullanıyosun..
işte bende onu diyorum 20 tl yüklediğim zaman ben istesemde düşmesin engelleyemiyomuyuz onu tl yüklerken paketlere bakıpta yüklüyorum yükleyince -8 düşüyo hemen 16 tl falan kalıyo telsiz vergisi bilmem ne derken yine istemeden eksilere düşüyorum şuan bile -4 te
hat taşımak ücretsiz. sadece bikaç gün bekliyosun taşınmasını okadar.
tabi taşınana kadar turkcell olarak devam ediosun .
şuanda bnmde -8 de ama tekrar yüklemicem. ve hattım taşınınca o eksi bakiye ne olcak bnde merak ediyorum.. vee zaten o 8 tlyi sen kullanmış oluyosun ve turkcellde telsiz vergisi yok .. yada bnden hiç kesilmedi.