Acil bakın nolur

414141i

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
180
14
13
24
kadın doğuma gittim yumurta tembelliği vardı 7 ocaktan beri adet görmüyordum duphaston kullanıyordum 19 martta gene gittim doktora <1.20* çıktı betam 2 gündür kasık ağrısı var bugün akıntım çoğalmaya başladım gebelik olabilirmi yaşıyan varmı

kadın doğuma gittim yumurta tembelliği vardı 7 ocaktan beri adet görmüyordum duphaston kullanıyordum 19 martta gene gittim doktora <1.20* çıktı betam 2 gündür kasık ağrısı var bugün akıntım çoğalmaya başladım gebelik olabilirmi yaşıyan varmı
Duphastona rağmen regli olmadın mı belki regli ağrısı olabilir

Duphastona rağmen regli olmadın mı belki regli ağrısı olabilir
Yok olmadım hala daha şuan bile mesela basınç var sağ tarafa doğru göğüslerimde sızlama var hafif ve otobüsle eve gelirken uyukluyordum bi anda chery dometes kokusu geldi burnuma gözlerim açıldı

Yok olmadım hala daha şuan bile mesela basınç var sağ tarafa doğru göğüslerimde sızlama var hafif ve otobüsle eve gelirken uyukluyordum bi anda chery dometes kokusu geldi burnuma gözlerim açıldı
Erken gebelk testi yap istersen varsa çıkar

5in altında ki değer hamile olmadığınızı gösterir. Yaşınızı, amh değerlerinizi, tüp dumu vb bilmiyorum ama herşey normal sadece yumurta tembelliği varsa sağlıklı beslenin, varsa fazladan kilonuzdan kurtulun bir de ovülasyon testi ile ilişki yaşayarak süreci hızlandırıp hamile kalabilirsiniz.😊

24 yaşındayım amh değeri bakılmadı diye biliyorum tembellik var dedi sadece doktor tiroid bi yüksekti 19 martta düşmüş değerler normal yazıyo 1 hafta da değişirmi bu hamilelikten şühem var çok istiyorum da 8 aylık evliyim

Smear testi yapıldı 28 şubatta enfeksiyon sadece ama o gün dahileyeyede gittim ürik asit verdi bi idrar yolu enfeksiyonum da vardı zaten o çıkmıştır

Adet olsam ovülasyon takibi yapmak istiyorum ama adette olmuyorum eşim gelsin bi hamilelik testi almaya gidicem en fazla ümitlenmek istemiyorum üzülüyorum da

5in altında ki değer hamile olmadığınızı gösterir. Yaşınızı, amh değerlerinizi, tüp dumu vb bilmiyorum ama herşey normal sadece yumurta tembelliği varsa sağlıklı beslenin, varsa fazladan kilonuzdan kurtulun bir de ovülasyon testi ile ilişki yaşayarak süreci hızlandırıp hamile kalabilirsiniz.😊
??

Kusura bakmayın ama kan testiniz negatif çıkmış neden idrar testi yapmaya çalışıyorsunuz?

Aradan çok zaman geçmiş. Tekrar kan vermeden bilemeyiz

Pardon canım ben kan testini yakın zamanda yaptırdım zannettim Allah gönlüne göre versin bence bir idrar testini

Back
X