Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hareketlerini takip et azalma olursa acile gel bol su iç dedi nst de hareketleri iyi çıktı sancı çıkmadıBol bol dinlenip su için ve havuç suyu tüketin.
Doktor ne dedi?
Çok şükürHareketlerini takip et azalma olursa acile gel bol su iç dedi nst de hareketleri iyi çıktı sancı çıkmadı
Havucu yesemde etki eder miÇok şükür
Aynı dediklerini yapın lütfen su ve günde bir iki bardak havuç suyu tüketin ayakları uzatıp dinlenin
Ben havuç suyu ve sebze suyu biliyorum bitanem ama sen uğraşma bol bol tüketHavucu yesemde etki eder mi
Tamam teşekkür ederim çok korkuyorum bi şey olmaz değil mi bebeğeBen havuç suyu ve sebze suyu biliyorum bitanem ama sen uğraşma bol bol tüket
Süt kefir de iyi gelir suyunu ihmal etme
Canım şimdi doğumun gerçekleşse bile sorun olmaz inşallahTamam teşekkür ederim çok korkuyorum bi şey olmaz değil mi bebeğe
İnşallah ya dua et bana lütfenCanım şimdi doğumun gerçekleşse bile sorun olmaz inşallah
Bol bol dinleneceksin su içeceksin. Kendini kötü hissedersen direkt doktora git ama
Ederim ederim sende moralini düşürme çocuğa kötü enerji verme, uzat bacakları güzelce bir şeyler atıştırİnşallah ya dua et bana lütfen![]()
Teşekkür ederim çok iyi geldi yorumunEderim ederim sende moralini düşürme çocuğa kötü enerji verme, uzat bacakları güzelce bir şeyler atıştır![]()
Güzel haberlerle inşallahTeşekkür ederim çok iyi geldi yorumun![]()