acıl bakın kızlar onemlı!!!

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
sımdı dr. dan gelıyorum devlet hastanesıne gıdıyorum son 1 haftam kaldı bugun kontrollerım yapıldı bebegın suyuna bakıldı nst gırdım sancılarım cıktı dr. alttan baktı acılmam olup olmadıgı ıcın 1 parmak acılmıs dedı yeterlı degıl dedı eve gonderdı suyum gelırse sancım olursa yada kanamam olursa gel dedı yoksa 5 gun sonra kontrole gel dedı eve geldım wc gırdım kan geldı cok hafıf belıme agrı vuruyo acaba dr. alttan parmagını soktugu ıcın mı kan gelıyo lutfen bırı cvp yazsın arayıp sorma ımkanım yok annem parmagını soktugu ıcındır dıyo sancıların artarsa gıderız dıyor .

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem hiç bilmemki bende ne desem bir bilgim yok canım umarım doğum yapmış arkadaşlar yardımcı olur bitanem tekrar geçmiş olsun canım

panik yapma arkadaşım. sancın sıklaşırsa gidersiniz. korkma. kan muayeneden gelebilir. ablamında bu şekilde kan geldi. nst de ablamında kasılmalar çıktı ma 1 hafta bekledi hiç açılma olmadı. sezeryan oldu. sancını hissediyorsan ve bu sıklaşıyorsa hastaneye gidin.. hayırlı doğumlar ...

sımdı dr. dan gelıyorum devlet hastanesıne gıdıyorum son 1 haftam kaldı bugun kontrollerım yapıldı bebegın suyuna bakıldı nst gırdım sancılarım cıktı dr. alttan baktı acılmam olup olmadıgı ıcın 1 parmak acılmıs dedı yeterlı degıl dedı eve gonderdı suyum gelırse sancım olursa yada kanamam olursa gel dedı yoksa 5 gun sonra kontrole gel dedı eve geldım wc gırdım kan geldı cok hafıf belıme agrı vuruyo acaba dr. alttan parmagını soktugu ıcın mı kan gelıyo lutfen bırı cvp yazsın arayıp sorma ımkanım yok annem parmagını soktugu ıcındır dıyo sancıların artarsa gıderız dıyor .

canım o kan nişan dedikleri şeyde olabilir dediğin gibi muayenedende kaynaklanıyo olabilir
suyun gelmezse yada sancın olmazsa bence gitme doktora
Allah kurtarsın canım

cnm kan gelio muayenenden sonrA.benm daha 4 haftam var 2-3 cm açıklık var dedi.kasılmaların önemli bde bebek hareketleri azaldıysa git,aslında hergün nstye girsen olur

canim dr altan bakinca az kanama oluyor. Benim 31 haftalik gebeligim. dr kontrole gidince bakti. eve gelince wc gitgimde camasirama az kanama olmus. agrimda vardi. normal dedi dr buna. ama senin gunun gelmis sancilarin SIKlikla olurda mesela 15 dk bir sonra 5 dk bir olursa hiç durma. hayirli dogumlar insAllah...

cvp larınız ııcn tşk hanımlar sımdılık bısı yok hayırlısı cumlemız ıcın.

X