Acil bakın kizlar dayanamıyorum burunda sekil bozuklugu

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
Kızlar selam
Mart ayında ameliyat oldum doktorum on numara her anlamda ilgi alaka ameliyat sonrası da iki ay çok iyiydi burnum sonra ben oturduğum yerde uyuyakalinca kafam asagi düşüyor ve burnumu alttan koluma çarpıyorum çok hızlı değildi ama sonuçta darbe
Sonrasında üzerinden 1 ay geçti ve burnum iğrenç bir hal almaya başladı
Doktorum uzakta ,bekleyelim en azından 6 ay dolsun gerekirse müdahale ederiz diyor
Dayanamadım rontgen cektirdim kırık yok ama iğrenç ötesi bir hal aldı ilk iki ay galeride 1000 tane foto çeken ben artık ayna karşısına bile gecesim yok nasıl düzelecek:KK43:((
Burada okuduğum kadarıyla törpü faln yapılırmış of hep benim hatam:/ama bilmeden olan şey hata olmaz kiEki Görüntüle 3257740 ikinci foto da ameliyat öncesi:)

Eklentiler

• Screenshot_20230606_060132_Gallery.jpg
    Screenshot_20230606_060132_Gallery.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 229
  • 20230606_065003.jpg
    20230606_065003.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 222
  • Screenshot_20230606_072148_Gallery.jpg
    Screenshot_20230606_072148_Gallery.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 219
Son düzenleme:
Kızlar selam
Mart ayında ameliyat oldum doktorum on numara her anlamda ilgi alaka ameliyat sonrası da iki ay çok iyiydi burnum sonra ben oturduğum yerde uyuyakalinca kafam asagi düşüyor ve burnumu alttan koluma çarpıyorum çok hızlı değildi ama sonuçta darbe
Sonrasında üzerinden 1 ay geçti ve burnum iğrenç bir hal almaya başladı
Doktorum uzakta ,bekleyelim en azından 6 ay dolsun gerekirse müdahale ederiz diyor
Dayanamadım rontgen cektirdim kırık yok ama iğrenç ötesi bir hal aldı ilk iki ay galeride 1000 tane foto çeken ben artık ayna karşısına bile gecesim yok nasıl düzelecek:KK43:((
Burada okuduğum kadarıyla törpü faln yapılırmış of hep benim hatam:/ama bilmeden olan şey hata olmaz kiEki Görüntüle 3257740 ikinci foto da ameliyat öncesi:)
Küçük bebegim var ne kadar dikkat etsemde sağlam 3 4 kere darbe yemişimdir kafa tekme gibi şimdilik ciddi birşey oldu gibi görünmüyor bende,olmazda umarım etel çıktıgının ikinci günü daha kafasını çarptı kızım acımıştı baya aynaya gittim kaçkere burnum kırıldımı diye sağlam kalması mucize sanırım

Son düzenleme:
Doktorum çok iyiydi bir kez bile morarmadim hatta buz bile kullanmadım hiç gerek kalmadı 1 hafta sonra alçı çıktığında mis gibi çok çok az şişlik olan simetrik bir burnum vardi :KK43:(ama doktor ismi sormayın lütfen çünkü aa bak yaptığı burun ne olmuş diye çarpıtanlar olacaktır o nedenle isim vermeyeceğim. Sonuçta bu hale gelmesi benim hTam

X