Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil bakıcı aranıyor(istanbul-ataşehir)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

didemgulers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
3
0
36
İstanbul
Merhabalar, İstanbul Ataşehir-Batı Ataşehir'de ikamet ediyoruz. 2 yaşında bir oğlum var. Şu ana kadar ben büyüttüm. İlk dafa bakıcıya emanet edeceğim. 1 ay içerisinde eski şirketimde işe başlıyoruz ancak; hala içime sinen bir bakıcı bayanla anlaşıp işe başlatabilmiş değilim :-( Bu işi seven hatta iş olarak görmeyen, oğluma sevgiyle, ilgiyle, sabırla ve itinayla bakabilecek, referansları kuvvetli bir bayan arayışı içerisindeyim. Saatleri 07.30-19.30 şeklinde çalışabilecek veya yerimiz müsait olduğundan hafta içi bizimle kalabilecek yukarıdaki vasıflara sahip bayanların bizimle irtibata geçmesini rica ederim.

Çk teşekkürler öneri için. Oraya da bıraktım ilanımı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok moralim bozuluyor. Zaten çocuk teslim etmek çok zor bir süreç. Bir de uygun birini uzun süreden beri bulamadık, daha da katmerli sinir harabiyeti yaratıyor. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın her birimizin bebeklerini.

meraba ismim arzu 39 yaşındayım ev hanımıyım 2 kız cocugu büyüttüm şimdi bir tanede torunum var.ve iç eren köyde oturuyorum görüşmek isterseniz mesaj atabılırsınız.

merhaba hala bebeginize bakacak birini arıyormusunuz benimde 5 yaşında kızım var merdivenköyde oturuyorum eger ilgilenirseniz özelden no bırakabilirsiniz

merabalar.bizim ailece tanıdıgımız bir bayan var yabancı kendisi.
cocuk psikologu referanslı ve ikiz cocuk bakmıstır.eger ilgilenirseniz XXXXXXXXXXXXXX ilgilenirseniz bu telefon numarasından ona ulasabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…