• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmisnz 38 hafta gebelik

mrl4113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
73
6
1
28
38 haftalık gebeyim ama hiç ağrım hiç belirtim yok doğuma 2 hafta var tam 40 haftayı dolduruyor ama bende hiç ağrı sızı hiç bişey yok normal mi bu nenzmaan doğacak bu

Benim de öyleydi hiç sancım yoktu, 39+6da geldi. Pazartesi gittim nstde hiç sancı çıkmadı salı akşam doğum sancılarım başladı. 2 hafta uzun bi süre yani

Kızım şuan 3 aylık ben de senin gibiydim. Doğum olur diye her gün temizlik yapardım gezer tozardım arabayla gezerdim asla ağrım yoktu. 38+0 da gece 5te suyum geldi kocamı ben sakinleştirdim🤣 Çarşıya gider gibi sakince doğuma gittim hafif bir bel ağrısı vardı o da karnım aşağı indiği için 🥹 Yani demem o ki her doğuran yeri göğü inletecek diye bir şey yokmuş boşuna korkutmuşlar beni🥹

Kızım şuan 3 aylık ben de senin gibiydim. Doğum olur diye her gün temizlik yapardım gezer tozardım arabayla gezerdim asla ağrım yoktu. 38+0 da gece 5te suyum geldi kocamı ben sakinleştirdim🤣 Çarşıya gider gibi sakince doğuma gittim hafif bir bel ağrısı vardı o da karnım aşağı indiği için 🥹 Yani demem o ki her doğuran yeri göğü inletecek diye bir şey yokmuş boşuna korkutmuşlar beni🥹
Yaa ne güzel

Hiiccc dert etme 40+6da sabah kontrolden geldim uzandım ne ağrı ne sızı hicbirsey yoktu Nisan misan da gelmemişti iki gün sonra gene kontrole gel dediler uzandım biraz dinleneyim diye saaat 6gibi fosur fosur suyum geldi anne altıma kacirdim sanırım tutamadım diyorum annem bana bakiyor ben anneme annem dedi salak suyun geliyor 😂😂 bikac saniye bosluktan sonra fark ettim çiş olmadığını tutamıyorum çünkü bı acayip birşeydi 😂 dusumu aldım, giyindim hazırlandım, ağrı sızı yok eşimi aradım çantamı kontrol edip kapıya çıkardım eşim geldi gittim gece üçte hafiften ağrılar yoklamaya başladı sabah beşe doğru sıklaştı o vakte kadar yedim içtim gezdim yürüdüm hıc sıkıntı yoktu yani 😊 iki hafta daha vakit var demek acelesi yok merak etme sen, yoksa hasta bezi tavsiye ederim ya da depend gelen suyu ped falan asla tutamiyor hastaneye gidene kadar çok kirlendi üstüm.basim araba mahvoldu bildiğin pacadan akıp gidiyor ilkte tecrübe oluyor hep işte 😂şimdi 18.haftadayim ilk aldigim malzeme depend 😂😂

Back