Canım psikolojik degil baska bi sorun ozaman cünkü gece uyuyamadm mide bulantisindsn suanda ağzımda geziyorum midemGebelik yok gibi kuzucuğum ne yazık ki, mide bulantısı baş dönmesi gebeliğin 6-7. Haftalarında başlar. Psikolojik olabilir mi? Bat tarihine ne kadar var ?
Bekleyim bakim bende oldugunu sanmıyorum gebelik ama bukadr seyi ona yormustum tedavi görüyorum polikistik over falan dupbaston kullanmstmadet günün geçene kadar beklemek zorundasın
geç döllenme olsa bukadar mide bulantısı olmaz ,
erken yumurtlamışsın desem kan sonucun böyle düşük çıkmazdı ,
beklmekten başka çaren yok
6 gün var kuzu psikolojik degil ona eminim amaGebelik yok gibi kuzucuğum ne yazık ki, mide bulantısı baş dönmesi gebeliğin 6-7. Haftalarında başlar. Psikolojik olabilir mi? Bat tarihine ne kadar var ?
Değerinize göre gebelik yok. Yasadığını septonlar psikolojik yda siz öyle olmasını istiyorsunuz. Çünkü yazdığınız belirtileri görebilmeniz için öncelikle betanızın 500 üzeri olması lazım. Ve genellikle bu septonlar en erken 6. Haftada başlar. Midenizi üşümüş olabilirsiniz belki bu yüzden bu derece şiddetli bulantı da yasıyor olabilirsiniz ama adete 6 gün kala ve negatif kan değeri ile bu septonları yasananız başka bir sağlık problemi olabilir. Yinede regli gününü bekleyin tabi.6 gün var kuzu psikolojik degil ona eminim ama
Kızlar adetime 6 Gün var Mide bulantisından uyuyamıyorum bas dönmem var yemek yedikten sonra o yemekten tiksiniyorum öğürmem var kasiklarimda agrı var kusacakmisim gibi boğazımda oturamıyorum bel agrisindan belim ve kasıgm aynı anda ağrıyor dupbaston kullandım bebek tutunabilsin diye sizce hamilemiyimdir? Bugün kanda beta hcg batırdım 2.0 cıktı yani yok suan acaba adet olmazsam gecikirse görünürmü yokmudur suan cıkmazda ozaman cıkma durumu olabilirmi bazı konularda dikkatsiz davranıyorum ağır yedigim içtiğim umrumda olmuyor sigara kullanıyorum sizce?
[/
Gebelık düşünen anne ve baba adaylarının yasam tarzına dıkkat etmesı gerektıgını düşünüyorum saglıklıl beslenme sigaradan uzak durma agır kaldırmama gbi .Sizin için önemsiz gorunen bıseyler cocugun saglıgı ıcın buyuk oranda etkı edebılıyor . Benım eşim daha cocuk fikrine odaklanmamısken sigrayı bıraktı elhamdullıllah . Yediginiz içtiğiniz umrunuzda olsun eger cocuk dusunuyorsanız . Diğer sorunuza gelınce adet gununu bekleyın. Mide bulantısı bukdar erken baslamaz altında baska sebeblerde olablır idrar yolu enfeksıyonu gbı mesela . Hakkınızda hayırlıısıbolsun ❤
Gebelık düşünen anne ve baba adaylarının yasam tarzına dıkkat etmesı gerektıgını düşünüyorum saglıklıl beslenme sigaradan uzak durma agır kaldırmama gbi .Sizin için önemsiz gorunen bıseyler cocugun saglıgı ıcın buyuk oranda etkı edebılıyor . Benım eşim daha cocuk fikrine odaklanmamısken sigrayı bıraktı elhamdullıllah . Yediginiz içtiğiniz umrunuzda olsun eger cocuk dusunuyorsanız . Diğer sorunuza gelınce adet gununu bekleyın. Mide bulantısı bukdar erken baslamaz altında baska sebeblerde olablır idrar yolu enfeksıyonu gbı mesela . Hakkınızda hayırlıısıbolsun ❤Kızlar adetime 6 Gün var Mide bulantisından uyuyamıyorum bas dönmem var yemek yedikten sonra o yemekten tiksiniyorum öğürmem var kasiklarimda agrı var kusacakmisim gibi boğazımda oturamıyorum bel agrisindan belim ve kasıgm aynı anda ağrıyor dupbaston kullandım bebek tutunabilsin diye sizce hamilemiyimdir? Bugün kanda beta hcg batırdım 2.0 cıktı yani yok suan acaba adet olmazsam gecikirse görünürmü yokmudur suan cıkmazda ozaman cıkma durumu olabilirmi bazı konularda dikkatsiz davranıyorum ağır yedigim içtiğim umrumda olmuyor sigara kullanıyorum sizce?
Bunlarin hicbirisi bulanti ya da kusmaya sebep olmaz. Belki kullandiginiz ilacin yan etkisi falandir ama bence paikolojikTeşekkür ederim daha yeni evliyim sayılır pek bir bilgim yok bu konularda belki siz daha iyi biliyorsunuzdur tabiki bilginiz icin cok tesekkürler hdl kolestrol düsük cıkmış trombosit yüksek cıkmış b12 en az 214 olmask gerekirken 113 cıkmıs normal aralığı 214-914müs belki bunlarla alakalıdır rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?