Acil bakarmısınizzzz

Dez21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
132
22
48
Kızlar adetime 6 Gün var Mide bulantisından uyuyamıyorum bas dönmem var yemek yedikten sonra o yemekten tiksiniyorum öğürmem var kasiklarimda agrı var kusacakmisim gibi boğazımda oturamıyorum bel agrisindan belim ve kasıgm aynı anda ağrıyor dupbaston kullandım bebek tutunabilsin diye sizce hamilemiyimdir? Bugün kanda beta hcg batırdım 2.0 cıktı yani yok suan acaba adet olmazsam gecikirse görünürmü yokmudur suan cıkmazda ozaman cıkma durumu olabilirmi bazı konularda dikkatsiz davranıyorum ağır yedigim içtiğim umrumda olmuyor sigara kullanıyorum sizce?

adet günün geçene kadar beklemek zorundasın
geç döllenme olsa bukadar mide bulantısı olmaz ,

erken yumurtlamışsın desem kan sonucun böyle düşük çıkmazdı ,

beklmekten başka çaren yok

Gebelik yok gibi kuzucuğum ne yazık ki, mide bulantısı baş dönmesi gebeliğin 6-7. Haftalarında başlar. Psikolojik olabilir mi? Bat tarihine ne kadar var ?

Bütün bu belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor.. sadece gögüs hassasiyeti ve kaskta batma erken belirti.. ya psikolojik olarak böyle hissedyorsun ya da başka problem var..

Gebelik yok gibi kuzucuğum ne yazık ki, mide bulantısı baş dönmesi gebeliğin 6-7. Haftalarında başlar. Psikolojik olabilir mi? Bat tarihine ne kadar var ?
Canım psikolojik degil baska bi sorun ozaman cünkü gece uyuyamadm mide bulantisindsn suanda ağzımda geziyorum midem

adet günün geçene kadar beklemek zorundasın
geç döllenme olsa bukadar mide bulantısı olmaz ,

erken yumurtlamışsın desem kan sonucun böyle düşük çıkmazdı ,

beklmekten başka çaren yok
Bekleyim bakim bende oldugunu sanmıyorum gebelik ama bukadr seyi ona yormustum tedavi görüyorum polikistik over falan dupbaston kullanmstm

6 gün var kuzu psikolojik degil ona eminim ama
Değerinize göre gebelik yok. Yasadığını septonlar psikolojik yda siz öyle olmasını istiyorsunuz. Çünkü yazdığınız belirtileri görebilmeniz için öncelikle betanızın 500 üzeri olması lazım. Ve genellikle bu septonlar en erken 6. Haftada başlar. Midenizi üşümüş olabilirsiniz belki bu yüzden bu derece şiddetli bulantı da yasıyor olabilirsiniz ama adete 6 gün kala ve negatif kan değeri ile bu septonları yasananız başka bir sağlık problemi olabilir. Yinede regli gününü bekleyin tabi.

Teşekkür ederim daha yeni evliyim sayılır pek bir bilgim yok bu konularda belki siz daha iyi biliyorsunuzdur tabiki bilginiz icin cok tesekkürler hdl kolestrol düsük cıkmış trombosit yüksek cıkmış b12 en az 214 olmask gerekirken 113 cıkmıs normal aralığı 214-914müs belki bunlarla alakalıdır rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasin

Gebelık düşünen anne ve baba adaylarının yasam tarzına dıkkat etmesı gerektıgını düşünüyorum saglıklıl beslenme sigaradan uzak durma agır kaldırmama gbi .Sizin için önemsiz gorunen bıseyler cocugun saglıgı ıcın buyuk oranda etkı edebılıyor . Benım eşim daha cocuk fikrine odaklanmamısken sigrayı bıraktı elhamdullıllah . Yediginiz içtiğiniz umrunuzda olsun eger cocuk dusunuyorsanız . Diğer sorunuza gelınce adet gununu bekleyın. Mide bulantısı bukdar erken baslamaz altında baska sebeblerde olablır idrar yolu enfeksıyonu gbı mesela . Hakkınızda hayırlıısıbolsun ❤

Bunlarin hicbirisi bulanti ya da kusmaya sebep olmaz. Belki kullandiginiz ilacin yan etkisi falandir ama bence paikolojik

Benim hamileliklerimde drlarin asiri diye tabir ettikleri bulanti kategorisinde oluyor serumlarla besleniyorum bende bile 6.haftada dogru bulanti basliyor kanda cikmayan bir gebelik daha cok cok yeni demek dollenme asamasindada o sekilde bulantin olmaz

Mideni usutmus olabilirmisin ustunede psikolojik olarak artmisdir belki semptomlarin hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…