Kızlar adetime 6 Gün var Mide bulantisından uyuyamıyorum bas dönmem var yemek yedikten sonra o yemekten tiksiniyorum öğürmem var kasiklarimda agrı var kusacakmisim gibi boğazımda oturamıyorum bel agrisindan belim ve kasıgm aynı anda ağrıyor dupbaston kullandım bebek tutunabilsin diye sizce hamilemiyimdir? Bugün kanda beta hcg batırdım 2.0 cıktı yani yok suan acaba adet olmazsam gecikirse görünürmü yokmudur suan cıkmazda ozaman cıkma durumu olabilirmi bazı konularda dikkatsiz davranıyorum ağır yedigim içtiğim umrumda olmuyor sigara kullanıyorum sizce?
[/
Gebelık düşünen anne ve baba adaylarının yasam tarzına dıkkat etmesı gerektıgını düşünüyorum saglıklıl beslenme sigaradan uzak durma agır kaldırmama gbi .Sizin için önemsiz gorunen bıseyler cocugun saglıgı ıcın buyuk oranda etkı edebılıyor . Benım eşim daha cocuk fikrine odaklanmamısken sigrayı bıraktı elhamdullıllah . Yediginiz içtiğiniz umrunuzda olsun eger cocuk dusunuyorsanız . Diğer sorunuza gelınce adet gununu bekleyın. Mide bulantısı bukdar erken baslamaz altında baska sebeblerde olablır idrar yolu enfeksıyonu gbı mesela . Hakkınızda hayırlıısıbolsun ❤