acil bakarmısınızz

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
merhaba ben meslek lisesinde guzellık ve sac bakm hız. okuyrdum lise4te okulu bırakmak zornda kaldm derslern ıyıydı 1sene sonra meslekı acıkogretımden devam ettım normal derslerımın kredısı doluydu sadece alan kredımde staj ıcın eksık vardı neyse ben bu sene alan kredımı de doldurdum fakat ortak derslerden kredın dolu olsa bıle sınava gırmen gerekıyomus onlarada gırdım ama 2.donem gırdıgım bı dersten 40 almısım 45almam lazımmıs dolu olsa bıle ve suan butun kredılerm dolu ama bır tane ortak ders gorundugu ıcın mezun olamıyorun kredım dolu dıye 3.donem kayıtı da yenılemedım mezun olamıyorum mezun olamayanlar ıcın ek sınav yapılırsa mı mezun olabılırım baska turlu mezun olamıyo muyum yardmcı olun lutfen 3.5 aylık bebegım var fazla takıp edemıyorum bu kayt ıslerını falan?

Eylul ayinda ek sinav yapilcak canim kesin tarih malesef belli deil umarim mezun olursun :)

bu sınav ıcın tekrar kayt falan nasıl olcak bılıyomsnz benım sadece o dersten gırmem yeterlı yıne ders secımı falan olcaktır heralde?

Eylul ayinda ek sinav yapilcak canim kesin tarih malesef belli deil umarim mezun olursun :)
umarım olurum cnku hamıleyken okula gıttm bebegm dgdu kırkı cıkmdan brlkte okula gıttk kredm suan 264 ıkı alannda kredısı dolu ama ıste ortk dersten 45 yerıne 40 aldgm ıcn mzn olamıyorm ya en ck bna snr olyrm

Kimyaarkadaşının girmet: 42229309 .!.:
Ek sınava bi arkadaşımın girmesi gerek tam eylüldemi oluyor sınav

Kimya Hatteşekkür et: 42313817 .!.:
Sosyal paylaşım sitesi f... aramaya aol yazarsan aol nin resmi sayfasına ulaşabilirsin
Ay size ne kadar tesekkür etsem azdır muracaat tarihlerini kaçırıyorduk az daha çok teşekkür ederim:KK36:

sosyal paylasm stesnı kulanmıyorum normal netten acıkogretmn sıtesıne gırdıgımdede cıkmıyo nerden bkblrm

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EK SINAVI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

25.08.2015

1) Ek sınava Açık Öğretim Lisesi Yurt Dışı Programına, Açık Öğretim Lisesine ve Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerden toplam dönemi; 8 ve üzerinde olan öğrencilerden öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir.2) Ek sınav 12 Eylül 2015 tarihinde, büyük şehir belediyeleri olan il merkezleri ile coğrafi konumu nedeniyle sınav yapılması gerekli görülen ekli listedeki il merkezlerinde iki oturum şeklinde yapılacaktır.3) Ek sınavda öğrencilerimiz en fazla 35 kredilik dersten sınava girebileceklerdir.4) Ek sınav için başvurular 27-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.5) Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.6) Ek sınav ücretini yatıran öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır.(Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ek sınav için kayıt yenilme işlemlerini, yüzyüze eğitim gördükleri Meslek Liselerinden yapacaklardır.)7) Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 31 Ağustos 2015 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri ve sınava gireceği merkezi mutlaka sistem üzerinden seçmeleri gerekmektedir. ( Ders seçiminizi yapmadığınız takdirde sistemin atayacağı derslerden sınava katılacağınızı ve değişiklik yapılmayacağını unutmayınız)

25.08.2015

1) Ek sınava Açık Öğretim Lisesi Yurt Dışı Programına, Açık Öğretim Lisesine ve Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerden toplam dönemi; 8 ve üzerinde olan öğrencilerden öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir.2) Ek sınav 12 Eylül 2015 tarihinde, büyük şehir belediyeleri olan il merkezleri ile coğrafi konumu nedeniyle sınav yapılması gerekli görülen ekli listedeki il merkezlerinde iki oturum şeklinde yapılacaktır.3) Ek sınavda öğrencilerimiz en fazla 35 kredilik dersten sınava girebileceklerdir.4) Ek sınav için başvurular 27-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.5) Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.6) Ek sınav ücretini yatıran öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır.(Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ek sınav için kayıt yenilme işlemlerini, yüzyüze eğitim gördükleri Meslek Liselerinden yapacaklardır.)7) Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 31 Ağustos 2015 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri ve sınava gireceği merkezi mutlaka sistem üzerinden seçmeleri gerekmektedir. ( Ders seçiminizi yapmadığınız takdirde sistemin atayacağı derslerden sınava katılacağınızı ve değişiklik yapılmayacağını unutmayınız)
Ben bisi sormak istiyorum ben ticaret meslek lisesi muhasebe okudumson senede okulu birakip evlendim sonra acikogretime yazildim ama ben muhasebe okumak istemiyorum bana onerileriniz ne acaba

25.08.2015

çoooooooooooooooook teşekkür ederm

Ben bisi sormak istiyorum ben ticaret meslek lisesi muhasebe okudumson senede okulu birakip evlendim sonra acikogretime yazildim ama ben muhasebe okumak istemiyorum bana onerileriniz ne acaba
Ben çocuk gelişim ikinci sınıfa gideceğim bu sene daha yolun başındayım bildiklerimi elimden geldikçe paylaşmaya çalışıyorum öneride bulunacak kadar yol alamadım daha :)

son sınıfta degıstırılmıyo sanrm bende kuaforluk okumustum son sene bıraktm aynı seklde meslek lısesıne gdydm ama degstremedm mecbr yıne onu okdm :)

X