Acil bakarmisiniz?

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar lekelenme 3 gun ve bunhnla beraber de 2 gun kirmizi kanama ama sabahtan kirmizi baslayip aksama dogru koyuluyordu 1 gun daha kahverengi geldi yani toplamda 6 gun kanamalarim vardi. Dun tamamen yok oldu. Yani 6.ci gun olarak saymayabilirim bile onu. Yerlesme ihtimali varmi? Bugun 15.30a kadar beklemem lazim kan sonucu icin. Umidi kesmistim baya kanamadan dolayi falat bu tekrar umitlendirdi bni. Ne dersiniz?????

Stresten de olabilir üstüne de görmüş olabilirsin kan testini ne Zaman yaptırdın

Bildiğim kadarıyla eğer geç döllenme olduysa bile kanda ufacık bi değerle çıkar.. Valla insan beyni vücudu öyle bişeyki ben en sakin olduğum zamanlarda bile 20 gün geçiktirmişliğim var bide hayırlı zaman diye bişey var Allah onun günün zaten kararlamıştır sen ne kadar istersen iste Allah ne Zaman isterse o zaman oluyor Can'ım.. Benim hamile kalmadan önceki tek düşüncem buydu

Anliyorum canim. Tabiikide ona inaniyorum kesinlikle. Istek olunca birde vucutta degisiklikler olunca insan kendini acaba mi ki diye sirmaktan alamiyor. Bende aslinda adet oldum diye persembe cuma uzuldum sahsen sonra artik kabullendiydim. Ama bugun boyle oldu.

Birde hamilemiyim bilmiyorum. Eger hamileysem 4.cu haftami bitirdim 5te olcam ve kasiklarimda segirme ve oranin gerilik oldugunu hissediyorum. Normal adette olmazdi bu. Hamile olabilirmiyim gercekten?

Tatlım burdan bişey diyemem bekleyemicem kan tahlilini dersen git bi test al yap bakalım belki silik de olsa bişeyler çıkar.. İnşallah vardır :)

Cuma aldilar. Ama bu hafta okadar stress yapmadim ki ben. Yani bundan oncekilere bakarsam simdi coook daha sakindim
Çok stres yaptgnz ortada konuyla alakali ama strs yapmayi brakip test sonucunu bekleseniz.ve degilsiniz büyuk ihtimalle ama olmasaniz bile kendinizi bi sonraki aya gebelik için hazirlasaniz daha iyi olmazmı.stresle degil heycanla bekleyeceginiz bi sonuc olmasi sonuç açısindanda sizi olumlu etkileyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…