Acil bakarmısınız

Arkadaşlar üstekki ikisi dün yaptığım test kan verdim bta 302 çıktı 3 testte bu sabah yaptığım daha silik çıktı acaba değerim mi düşüyor kızlar

Kimyasal gebelik şüphem var ondan korktum normal adet tarihine göre 5 haftalık çıkıyor ultrasyonda gözükmedi kanda düşük çıktı ondan
normal. gec döllenme olabilir. düzenli kan verin yeterli. su an idrar testleriyle göremezsiniz ki sağlıklı olup olmadığını. idrardaki hormon yoğunluğuna göre değişir yani. benim değerim 697 çıktığı gün testim böyleydi. boşuna yapıp kendinizi strese sokmayın.

Eklentiler

• IMG_2133.jpeg
    210,5 KB · Görüntüleme: 51
Birincisi tabure değil ikincisi kiri sizi ilgilendirmez ki arası boşluk olduğu için temizlenmiyor yağ bağladığından
Ha tabure deyilse kirli kalabilir hani tabureyse yag coz siksan cikardi yani yag katran olmadan onlem alirdin hani o bakimdan

Ha tabure deyilse kirli kalabilir hani tabureyse yag coz siksan cikardi yani yag katran olmadan onlem alirdin hani o bakimdan
Sıkıntılısınız galiba buyrun gelin yapın o zaman sıkıp fırçaladım dahi çıkmıyor işinize bakarmısınız siz herkesin evinin kiride olsa kendini ilgilendirir bir başkasını değil sizin gibi haset insanlar olunca tabi her işe burun sokar.

Tanimadim insanin neyine hasetlenebilirim acaba kirli halinemi haklisin

Kimyasal gebelik şüphem var ondan korktum normal adet tarihine göre 5 haftalık çıkıyor ultrasyonda gözükmedi kanda düşük çıktı ondan
2 günde bir kan testi verin şüpheniz bu yöndeyse, test ile kendinizi strese sokmayın boşuna. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…