Acil bakarmisiniz

tasans

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Kızlar 32 haftalık hamileyim saatlerdir karnım top gibi oldu ve karnımın tam ortası ağrıyor batıyor belimde ağrı var kokulu akıntı var uzanırken kalkarken göbeğim çok ağrıyor gobek deligimde sızlıyor sizce nedendir çok korkuyorum

Bence bir hastaneye gidin ne olur, ne olmaz. Anladığım bi şey olduğundan değil, panik olmayın da içiniz en iyi o şekilde rahatlar.

Vücut kendini doğuma hazırlar artık. Rahim ağzı incelecek, kramplar olacak, karnınız sertleşir sancı olur ara ara, artık ufaktan açılmaya başlar bazılarında. 38 den itibaren doğum bekleniyor nst ye girip detayları doktorunuza sorun

Biz burdan ne desek boş, bebeği riske atmayın doktora gidin

Bugünde karnım yumuşak

Her gariplikte mutlaka doktora gitmeniz gereken zamanlardasiniz. Acil yaziyosunuz ama doktora gitmiyorsunuz. Bir sorun olsa buradan kim cozecek. Ileri haftalarda fetal kayiplar cok anlik gelisiyor. Lutfen daha tedbirli davranin.

Her gariplikte mutlaka doktora gitmeniz gereken zamanlardasiniz. Acil yaziyosunuz ama doktora gitmiyorsunuz. Bir sorun olsa buradan kim cozecek. Ileri haftalarda fetal kayiplar cok anlik gelisiyor. Lutfen daha tedbirli davranin.
Haklısınız, ama her sancida her ağrıda gitmek istemiyorum takıntı olur diye , eşimde askerde durmadan birine götür diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…