• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmisiniz?

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
8 aylık bir oğlum var geceleri özellikle yatırnca karnından gurul gurul sesler geliyor karnı tok yatıyor hem mama hem ek gida veriyorum gazi çıkıyor geğirme şeklinde ağzından anlamadım gitti karnı çokmu gaz oluyor acaba nasıl geçer anlamadım gitti ağlıyor uyanıyor neden olabilir sizce sıcak su torbası koyuyorum üşüdüyse filan iyi gelsin diye

8 aylık bir oğlum var geceleri özellikle yatırnca karnından gurul gurul sesler geliyor karnı tok yatıyor hem mama hem ek gida veriyorum gazi çıkıyor geğirme şeklinde ağzından anlamadım gitti karnı çokmu gaz oluyor acaba nasıl geçer anlamadım gitti ağlıyor uyanıyor neden olabilir sizce sıcak su torbası koyuyorum üşüdüyse filan iyi gelsin diye
Sicak havlu cok iyi geliyor. Badisinin uzerinden koyabilirsiniz. Bence karnini da usutuyor olabilir. Tulbent gibi bir sey sarin cok sıkmadan, baglamadan. Sadece sarin. Hem durusu duzelir hem karni usumez

Back