Acil bakarmisiniz

minikmucizem22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
136
18
13
24
Arkadaslar testmi gecersiz once hic birsey cikmadi sonraa tek cizgi oldu o tek cizgi bile silik tam kirmizi degil. Sonra gun isigina tutum baktm yaninda golge gbi bir cizgi merak etim icini actim. Bi kirmizilik dahaa diger tarafta anlamadm

Eklentiler

• A66B0E6B-A4FC-4804-A57D-5CD5D4D19EB9.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 42
  • C8AC26ED-C1BD-4E03-B295-FF1C6F4B27A6.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
  • C59C136F-520E-4E92-BE4E-646933207339.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
İkinci çizgi bence yok içini açıp çıkardıgınızdaki çizgi geçersiz ama dediğiniz gibi kendi çizgisi bile hafif testte belki sıkıntı vardır

Arkadaslar testmi gecersiz once hic birsey cikmadi sonraa tek cizgi oldu o tek cizgi bile silik tam kirmizi degil. Sonra gun isigina tutum baktm yaninda golge gbi bir cizgi merak etim icini actim. Bi kirmizilik dahaa diger tarafta anlamadm
İdrar damlatın yerden boya akiyo ya çizgilere o çizgi bahsettin dedin şey yani testin negatif çizgiyle alakası olmayan yerde çizgileri oluşturan rengin başladığı yer sen onu çizgi sanıyon t çizgisi sanıyon ama değil

Bende gebelik testi aldim baya uyduruk bi markaymis ama gebelik bende varmiski ikiside cikti ikiside incecikti ama vardi çizgiler.eger sizinde supheniz varsa baska marka alip yapin

Bende gebelik testi aldim baya uyduruk bi markaymis ama gebelik bende varmiski ikiside cikti ikiside incecikti ama vardi çizgiler.eger sizinde supheniz varsa baska marka alip yapin
Teglime 4 gun var erkende ypmis olabilirm siz ne zamn yptnz Ya belim kirilacakmis gbi agryo 5 gun once lekelenmem oldu suphem bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…