Doğum kontrol hapları düzene sokar canım ve her ay düzenli sekilde adet olursun.. yeni adet olmussun bilemedimKizlar dogum kontrol hapi kullandim grcen ay doktor yazmisti dusuk yaptim diye agustosta adetim duzunsz oldugu icin verdi normalde duzenliydi dusukten sonra oyle oldu 2 ay adetim durmadi doktorda bana dogum kontrol hapi yazdi ve bitti 2 gun sonra adet oldum 5 gun surdu simdi sormak istedigim ne zmaan adet olurum normalde 25 gunde bir olurdum simdik bilmiyom karin agrim cok kotu agriyor mide eksimesi oliyor mide bulantim var kasik agrim var test yaptim cikmadi simdi 1 kasimda adet olmustum iste sizce neeen
Biliyorum duzen kattigini normelde fuxenliydi dusuk yaptim diye 2 ay kanamam oldu doktor yazdi iste normalde 25 gunde olurum 1 kasimda oldum doye ne zaman olurum bide karin agrim cok kotu simdi adet olacak gibi ama yokDoğum kontrol hapları düzene sokar canım ve her ay düzenli sekilde adet olursun.. yeni adet olmussun bilemedim
Kasım sonuna doğru olursun normalde bekle bakalımBiliyorum duzen kattigini normelde fuxenliydi dusuk yaptim diye 2 ay kanamam oldu doktor yazdi iste normalde 25 gunde olurum 1 kasimda oldum doye ne zaman olurum bide karin agrim cok kotu simdi adet olacak gibi ama yok
Iste karnim cok kotu agriyor gazim cok oluyor gogsum ayri sizliyor merak ediyorum acikcasiKasım sonuna doğru olursun normalde bekle bakalım
Aslında regl dönemindesin suan o yüzden olabilir.. benim son 10 gün kalasıya baslıo gögüs agrım şişliğim bel agrım kasık agrım seninde öyle olabilir bi bekle bakiim olmadı dok.a gidersinIste karnim cok kotu agriyor gazim cok oluyor gogsum ayri sizliyor merak ediyorum acikcasi
Ya normalde olmaz karin agrim adet olmaya yakin iste folik asit dogum kontrol hapindan diyorum berki yaptiAslında regl dönemindesin suan o yüzden olabilir.. benim son 10 gün kalasıya baslıo gögüs agrım şişliğim bel agrım kasık agrım seninde öyle olabilir bi bekle bakiim olmadı dok.a gidersin
Ya normalde olmaz karin agrim adet olmaya yakin iste folik asit dogum kontrol hapindan diyorum berki yapti
2 3 ayda anca düzene girer maalesefKizlar dogum kontrol hapi kullandim grcen ay doktor yazmisti dusuk yaptim diye agustosta adetim duzunsz oldugu icin verdi normalde duzenliydi dusukten sonra oyle oldu 2 ay adetim durmadi doktorda bana dogum kontrol hapi yazdi ve bitti 2 gun sonra adet oldum 5 gun surdu simdi sormak istedigim ne zmaan adet olurum normalde 25 gunde bir olurdum simdik bilmiyom karin agrim cok kotu agriyor mide eksimesi oliyor mide bulantim var kasik agrim var test yaptim cikmadi simdi 1 kasimda adet olmustum iste sizce neeen
Bekliyorum hayirlsii olsun inslalh. Bekle bakiim canım
Oluyor maalesef keşke kullanmak zorunda kalmasaydiniz ama sizin elinizde değil inşaallah tekrar başınıza böyle bir şey gelmezVallahi varya artik yoruldum bu kanamadan simdide ne zaman olucam derdi karin agrisi cok kotu anlamadim gitti
Amin inslalah iste dusukten sonra malesef dengelerim degisti 6 yil ara verince bilmiyorum cok kotu oldu kaldiramadi vucudumOluyor maalesef keşke kullanmak zorunda kalmasaydiniz ama sizin elinizde değil inşaallah tekrar başınıza böyle bir şey gelmez
İnşaallah düzelir biran önce beslenmenize dikkat edin, fazla soğuk almayın,bitki çayları özellikle rezene için bu aralar umarım düzelirAmin inslalah iste dusukten sonra malesef dengelerim degisti 6 yil ara verince bilmiyorum cok kotu oldu kaldiramadi vucudum
Cook tesekur ederim inslalh Allah razi olsunİnşaallah düzelir biran önce beslenmenize dikkat edin, fazla soğuk almayın,bitki çayları özellikle rezene için bu aralar umarım düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?