Gebeliğe Hazırlık Acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba bir sorum olcakti son adet tarihim 16 eyluldu her ay 2 gün yada daha fazla gün erken geliyor 14 de adet olmam gerekiyordu olmadim günüm geçmiş oluyormu yoksa 16 sini bekliyimmi test yapmak için yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karıştı şimdiden teşekkür ederim

Benim de 16 Eylül son adet tarihim. Ama ben 31-32 günde bir oluyorum benim birkaç gün daha beklemem gerekiyor sizin geçmiş bence. Adet ağrısı da yoksa yapın bir test bence 😊

Merhaba bir sorum olcakti son adet tarihim 16 eyluldu her ay 2 gün yada daha fazla gün erken geliyor 14 de adet olmam gerekiyordu olmadim günüm geçmiş oluyormu yoksa 16 sini bekliyimmi test yapmak için yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karıştı şimdiden teşekkür ederim
Daha çok erken , bekleyin derim.

Benim de 16 Eylül son adet tarihim. Ama ben 31-32 günde bir oluyorum benim birkaç gün daha beklemem gerekiyor sizin geçmiş bence. Adet ağrısı da yoksa yapın bir test bence 😊
[Ben her ay en az 2 gün önceden gelir 5 6 günü bile bulur 29 günü geçmez bu ay böyle oldu umitlenmekte istemiyorum ilgilendigin için çok teşekkür ederim ☺️

Erken canım belli olmaz canım bekle bence

Aynen canım bende budan korkuyorum kasığımda ağrı da var batma oluyor arada ama adetmi yoksa bebek mi bilemedim

Slm arkadaşlar size saçma gelecek ama ben de rüyamda sürekli meyveler görüyorum ve nedense sanki hamile kalmışım hissi var daha önce elma görmüştüm o ay hamile kaldım şimdi yine elma ve armut goruyorum bazıları gebelik diyor doğrumu acaba 🤔

Back