ACİL bakarmısınız Tüp bebek raporu alanlar devlet sartı

piglett1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
293
152
Kızlar az önce üniversite hastanesinden çıktım tüp bebek için rapor çıkartıyoruz ama bizde yapılması şartı var dışarı merkezlerde tüp bebek yapılsın diye rapor vermeyiz dediler şehrimde üniversite hastanesi dısında baska tüp bebek merkezli rapor veren hastane yok bu durumda ne yapacağım bu yasak mı yani? Eğer öyle olsaydı tüp bebek merkezimiz bize devletten rapor alırsanız indirm oluyor demezdi yani bu raporu herkes alıyor bildiğim kadarıyla napıcam simdi ben

Herkes bu raporu evet devlette burada yaptıracam deyip raporu çıkarıp tüp bebek zamanıda hayır yaptırmicam falan mı dedi anlamadım yani bu isi ben

Canım tüp bebek bölümü olmayan araştırma hastanesinden alın.Bana da öyle dediler bende tüp bebek bölümü olmayan bir araştırma hastanesinden aldım

Canım tüp bebek bölümü olmayan araştırma hastanesinden alın.Bana da öyle dediler bende tüp bebek bölümü olmayan bir araştırma hastanesinden aldım
Tüp bebek raporu olmayan hastane tüp bebek için rapor vermiyor yalnız. Tüp bebek raporu için farklı bir hastaneye yönlendiriyor. En azından ben de öylesine denk geldim

E napıcam simdi ben şehir hastanesi devlet hastanesinde tüp bebek merkezi yok sadece üniversite hastanesinde var onlarda burda tp bebek yapacaksan veririz diyor. Nası bise bu böyle sizler nasıl aldınız

E napıcam simdi ben şehir hastanesi devlet hastanesinde tüp bebek merkezi yok sadece üniversite hastanesinde var onlarda burda tp bebek yapacaksan veririz diyor. Nası bise bu böyle sizler nasıl aldınız
Bilmiyorum olmadı gidip sorup öğrenin tekrardan. Ben egitim arastırmada asılamalarımı yaptırdım tüp bebek yapmıyorlar. Bana asılama yaptıklarına dair rapor verdiler sonra tüp bebek yapan diğer hastanelerden birine gideceksin dediler. Direk tüp bebek raporunu onlar vermediler

Tüp bebek raporu olmayan hastane tüp bebek için rapor vermiyor yalnız. Tüp bebek raporu için farklı bir hastaneye yönlendiriyor. En azından ben de öylesine denk geldim
Siz öyle denk gelmişsiniz ben bizzat o şekilde aldım.Tüm araştırma hastaneleri tüp bebek bölümü olsun olmasın veriyor raporu.Sizin gittiğiniz hastane zora sokmuş biraz

Peki tüp bebek bölümü olmayan hastanenin hangi bölümüne gideceğim kadın doğum mu
Evet kadın doğum bölümüne gidip heyet raporu almak istediğini söyle onlar yardımcı oluyorlar.Araştırma hastanesi olursa daha iyi olur ama ben araştırmadan aldım.Çevre illere bakabilirsin sana tavsiyem

Bu arada şartlarınız uyuyorsa verirler.Benim 2 aşılamam vardı yapılan hastaneden imazlı kağıt aldım.Sonra başka bir hastaneden tüp bebek raporunu çıkardım.Çünkü aşılama yapılan hastane aynı sizin gibi orada tüp bebek yaparsam raporu veriyordu.

Şartları sağlıyoruz kızlar onlarda evet sağlıyorsunuz dedi hatta ama burda olöayacaksa vermeyiz böyle bsey yok ki zaten falan dedi hemsire. Doktor yoktu salı günü doktora yalvarıp yakaracam yanda vermek zorundasın diye konusacam baska carem yok anladığım kadarıyla ya da en yakın sehre gidecem orda alacam ama cok zor ve maliyetli olur bana

Şu tüp bebeğe karar alıp başladığım günden beri ben ne kadar aceleci olursam o kadar gecikme yaşanıyo hiç bilmediğim yerlerden engeller cıkıyo o rapora almam gerekiyor 36binden 30bine düşecek tüp bebek işlemim napıcam bilmiyorum insallah doktor insafa gelir :KK43:

X