ACİL BAKARMISINIZ? NEO PENETRON FİTİL KULLANIRKEN KASIK AĞRISI VE YEŞİLİMSİ AKINTI

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
Hanımlar 46 yaşındayım. Menopoz yasıyorum beyaz akıntı sebebiyle neo penetron fort l kullanıyorum. İlk fitili attığım günün sabahı nırmal fıtılın fazlası aktı. Öğleden sonra yeşile sarıya yakın bir akıntım oldu korktum baska fıtıl atmadım. Sadece bırtane kullandım. Bu akıntı fitil içeriyimi temizliyor yoksa yan etkisimi kullanıp bunu yaşayan oldumu? Birde bu fitiller kanama yaparmı? Eczacı iltihabı söküyor dedi kasıklarımda hafif sancıda var bilemedim. Daha önce de kullandım 14 lük olandan böyle ilk defa oldu😔😔

O kadarını bilmiyorum ama dediğiniz sarı yeşil akıntı bende de vardı. Zaten doktorum enfeksiyon ve mantar için vermişti. Büyük oranda düzeltti mantar şikayetim bile kalmamıştı. Bir iki fitil daha kullandım ama benim için en etkilisi buydu. Hatta yine yazdı doktorum rahatsızlık hissedersem iki gün kullanabilirmişim.

O kadarını bilmiyorum ama dediğiniz sarı yeşil akıntı bende de vardı. Zaten doktorum enfeksiyon ve mantar için vermişti. Büyük oranda düzeltti mantar şikayetim bile kalmamıştı. Bir iki fitil daha kullandım ama benim için en etkilisi buydu. Hatta yine yazdı doktorum rahatsızlık hissedersem iki gün kullanabilirmişim.
tşk edeeim.
Tmm canım

Dediğim akıntı ilk fitili kullandıktan sonraki gün geldi. Fitilden önce nöyle bir akıntım yoktu

Back