• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız karar veremiyorum

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
SEZGİN MESUT-ERMAN TAŞKIN-NİLAY YÜCENUR-BAHA KARA-ZEYNEP SENA SÖNMEZ-KATREPHOTO

yukardahi fotoğrafçılardan fiyat aldım karar vermem gerekiyor ama veremiyorum..aranızda bunlardan birine resim çektiren bilen duyan varsa bekliyorum..

birde ajansred var onlarda çok iyi görünüyor..mail attım fiyat için cevap bekliyorum 1-2 gün içinde karar vermem lazım

ajansred cevap atmış fiyatları uygun fena değil ben çekimleri çok beğendim.. sezgin mesut nilay yücenur ve ajansred arasında kaldım:(

30 kişi bakmış ama tık yok..bitlenin inşşş saçlarınız dökülsün emi:)

Canım bir çoğu fotorafçıları tanımadığımızdan yorumsuz kalmıştır emin ol :)

cnm biz nilay yücenur a çektirdik dış mekan fotolarımızı ve çooookkkk memnun kaldık kesinlikle öneririm

sonunda kararımı verdim..ajansred içime sindi mail attım cevap bekliyorum hadi hayırlısı:)

sonunda kararımı verdim..ajansred içime sindi mail attım cevap bekliyorum hadi hayırlısı:)

Herhalde bana göre en kötü kararı verdiniz :( Kendileri, başka fotografçıların fotograflarını albümlerinde kullanıp, biz çektik deme cürretinde bulunabiliyorlar. Ben son anda kurtardım kendimi. İyi ki de onlarla çalışmamışım.

Aman ajans red olmasin da kim olursa olsun :) sizin adiniza cok sevindim :)
Bence yanlış düşünüyorsunuz biz arkadaşımız vasıtasıyla ajans red ile tanıstık ve çok sıcak karsıladılar ofislerinde çokta güzel fotoğraflarımız oldu hiç bu kadar güzel çıkacağımı tahmin etmemiştim.
O kadar cok fotografcı gezdim tek içime sinen yerdi bence anlaşmasanız bile gidip tanışmanızda fayda var :)

Geçen sene ben de bu topikte az dolaşmadım sonunda Sibel gürüneyle anlaştım benden sonra ailedeki herkes arkadaşlarım onunla çalıştı şimdi herkese uygun fiyatları var 250 ye bile paketi var

********** isimli site benim fotoğrafçımın resimlerini kendi çekmiş gibi yayınlamaktadır dikkat edin kızlar aman..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim ve ben erman taşkın ........... ile çalıştık çok memnun kaldık gerçekten çok keyifli çekimdi ve sonuçlar çok iyiydi.. Abla kardeşim geliyorlar çekime ve çok rahat ediyorsun çekim sırasında.. Sanki 40 yıldır tanışıyor gibi :)

Artık eline makine alan fotoğrafçı oluyor, o yüzden de gidip çektiklerini görmek lazım. Ben Sibel Gürüney'i 10larca kişi arasından seçmiştim:32::15:,İyi ki de seçmişim salona her girenin bakakaldığı muhteşem bir tablom ve muhteşem bir albümüm var sayesinde

Back