- 23 Mart 2023
- 148
- 28
- 29
- Konu Sahibi yudum zorunlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim peki bu durumda az leke gelmesi normalmi adet haftamHamilesiniz. Sağlıklı hayırlı olsun.
Leke kahverengiyse eski kandır korkmayın ama ihmal de etmeyin beklemeden kadın doğum doktoruna gidinTesekur ederim peki bu durumda az leke gelmesi normalmi adet haftam
adet gunu mu verdiniz kanıBAnada yardim edermisiniz referansaraligi 0-5 deger 187,79mlU/l cikti sizce hamilemiyim
adet gunu mu verdiniz kanı
Ayyy vallahi var
Leke kahverengiyse eski kandır korkmayın ama ihmal de etmeyin beklemeden kadın doğum doktoruna gidin kahverengi
ha anladiim ben adet gununden once mi acaba diye merak etmistimAdet gunum 6 gun gecikti ertesi gunu aksami az kahverengi geldi hic pembe veya kirmizi gelmedi
Yok adet olamayinca kan tahlili verdim simdi pzaretesi gene vericem doktorum kesin birsey soylemediha anladiim ben adet gununden once mi acaba diye merak etmistim
iki kati artisi gormek icin demistirYok adet olamayinca kan tahlili verdim simdi pzaretesi gene vericem doktorum kesin birsey soylemedi