Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar aniden kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor ve çok akıntım oluyor gebelik testi yaptım negatif çıktı 10 aylık bir oğlum var ondada böyle belirtiler olmuştu ayrıca röntgen filmi çekindim korkuyorum hamile kalmaktan
arkadaşlar aniden kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor ve çok akıntım oluyor gebelik testi yaptım negatif çıktı 10 aylık bir oğlum var ondada böyle belirtiler olmuştu ayrıca röntgen filmi çekindim korkuyorum hamile kalmaktan
Selam arkadaşlar benim bir kızım var hamileliğim istifra ederek geçti şimdi yine hamilemiyim bilmiyorum 2 gün kadar gecikme var ama farklı kasıklarımda adet olucakmış gibi ağrı var bulantım yok belim çok ağrıyor baş dönmesi falanda yok hamile olabilirmiyim çok kafam karşıtı sanki ilk kez bebek bekliyormuş gibiyim :2:
kızlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım sonuç 3.76 adetime 1 hafta olduğu için bu değer sınırda ve tekrarlamam gerektiğini söyledi netten sorduğum drlar
bugünde idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik belli belirsiz çıktı adetime daha 5 gün var ama aradan 3 4 saat geçtikten sonra 2 iki çizgide doğal olarak solmaya başlayınca benim belli belirsiz 2. çizgim kayboldu pazar günü yine tekrarlayacağım adetim gecersede kan testi yaptırcam siz ne diyorsunuz bu duruma.
Merhaba kızlar,
başıma ilk defa böyle bir şey geldiği için size danışmadan yapamıyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirm.
adetim 10 gün gecikti, kasıklarım, bacaklarım çok ağrıyor, baş dönmesi var..
1 aydır rejim yapıyorum 4 kilo verdim. rejim sebebiyle gecikmiş olabileceğini düşünmüştüm ama şu an artık emin olamıyorum.
ne dersiniz?
hamile olsam 4 kilo veremezdim herhalde di mi? :))
iştahım yok çünkü..
birde canım şuan idrarla bile bi test yapsan kesin çıkar çünkü 10 gün gecikmiş inş gebesindir eğer istiyorsan tabi