• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız bthcg hamilelik var mı

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Arkadaşlar adetime 4 gün var duphaston kullanıyorum kistim var hamilelik varmı yarın konsolosluk için akçiğer filmi var bir sorun olurmu

Eklentiler

• 72370F0B-403E-4F68-ACF8-D87955019110.webp
    72370F0B-403E-4F68-ACF8-D87955019110.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 252
Normalde gebelik düşünüyor musun? Yani sonuçta sıfır değil değer 2 gün sonra tekrar yaptır artış varsa hamilesindir

Arkadaşlar adetime 4 gün var duphaston kullanıyorum kistim var hamilelik varmı yarın konsolosluk için akçiğer filmi var bir sorun olurmu
cok yenı olabılır akcıger fılmıde sorun olabılır gebe olma ıhtımalını soyle cektırme bence..covıd testı ıcınse sadece sürüntü testı ver

Dün verdiğim de bthcg 2 idi Bugünde tekrar kan testi verdim 2,11 çıktı değerim artış olmamış

Abla sakina röntgen cektirme bebeğin varda boberegi bile parçalanır ben lazere gidiyordum hamile olabilirim belki dedim almadılar cok zararlı UV ışını . Güneş ışığı bile sıkıntı diyorlar. Kaldı ki ultra viole ışınlar bin kat daha zararlı insallah hamissindir 💛💛🌺🐈

Abla sakina röntgen cektirme bebeğin varda boberegi bile parçalanır ben lazere gidiyordum hamile olabilirim belki dedim almadılar cok zararlı UV ışını . Güneş ışığı bile sıkıntı diyorlar. Kaldı ki ultra viole ışınlar bin kat daha zararlı insallah hamissindir 💛💛🌺🐈
Adet oldum hamile değilim

Back
X