- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok acil doktoru idi yarın kadindoguma gidecemIyi düsün iyi olsun canim.1000 güzel bi deger.progestan falan vermedimi dr
O verir kesin lekelenmeyi söyleyince.sıkıntı yapma.rahat ol.Yok acil doktoru idi yarın kadindoguma gidecem
Kimyasal olsa güzel bir değer çıkmazdı gibi geliyor.yarın mutlaka doktora gidin.o lekelenme için birşey yapacaktır.iki gün sonraki kan testine kadar endişeniz sürecektir ama yapacak birşey yok.inşallah hayırlısıyla bebeğiniz güzelce tutunmuştur:)Adetim 1 hafta geçti ilk değer bu ben bilerek gitmedim ağrım olmasa yine gitmeyecektim çünkü kimyasal gebelik geçirince korkuyordum gitmedim gittim yine korkuyorum
İnşallahKimyasal olsa güzel bir değer çıkmazdı gibi geliyor.yarın mutlaka doktora gidin.o lekelenme için birşey yapacaktır.iki gün sonraki kan testine kadar endişeniz sürecektir ama yapacak birşey yok.inşallah hayırlısıyla bebeğiniz güzelce tutunmuştur:)
Benimde pembemsi kanamam vardi igne vermişti doktor dusuk önleyici bisey depottu adi tam hatirlamiyorum. Oyle kesilmişti kanamam. Bende öncesine kimyasal gebelik yaşamıştım bide tüp bebekti bbenmki malesef 11. Haftada kalbi durdu umarim sağlıkla buyur. Strese sokma kendini bi çok gebe benzer kanamalri yasiyor. Doktorun bana kirmizi kandan kork o dusuk belirtisidir demistiArkadaşlar doktora gittim betahcg 1000 çıktı
kaşık bel ağrısı ve hafif akintim var pembe doktor düşük de olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi başına böyle birşey gelen varmı bundan önce kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum çok şimdi
Bugün doktora gidecem alttan bakma ihtimali var onda da düşük olur diyorlar kafayı yiyecem yaBenimde pembemsi kanamam vardi igne vermişti doktor dusuk önleyici bisey depottu adi tam hatirlamiyorum. Oyle kesilmişti kanamam. Bende öncesine kimyasal gebelik yaşamıştım bide tüp bebekti bbenmki malesef 11. Haftada kalbi durdu umarim sağlıkla buyur. Strese sokma kendini bi çok gebe benzer kanamalri yasiyor. Doktorun bana kirmizi kandan kork o dusuk belirtisidir demisti
Hayır o sacmalik sadece. Vajinal muayenenin bebege zarari olsa doktorlar bunu niye yapsinki. Nekadar hamilelik yaşamış tanidigim varsa gebeliğin ilk zamanları vajinal muayene oldu. Bende dahil. Bebeğim keseyi daha net görüyorlar kalp atışlarını daha erken alıyorlar. Kaplı atışını aldıktan snra daha vajinal muayene yapmadi doktorumBugün doktora gidecem alttan bakma ihtimali var onda da düşük olur diyorlar kafayı yiyecem ya
Çok sağol canım benim ALlah seni ve sizleri Darda bırakmasınHayır o sacmalik sadece. Vajinal muayenenin bebege zarari olsa doktorlar bunu niye yapsinki. Nekadar hamilelik yaşamış tanidigim varsa gebeliğin ilk zamanları vajinal muayene oldu. Bende dahil. Bebeğim keseyi daha net görüyorlar kalp atışlarını daha erken alıyorlar. Kaplı atışını aldıktan snra daha vajinal muayene yapmadi doktorum
Çok sağol canım benim ALlah seni ve sizleri Darda bırakmasın![]()
Evet canım gittim çok şükür kese göründü akintim durdu ama bel ve kasık ağrım çok işte dinlen dedi 2 hafta sonra kalp atışı dedidr gitmedin mi cnm hadi güzel haberler ver inşallahh
Evet canım gittim çok şükür kese göründü akintim durdu ama bel ve kasık ağrım çok işte dinlen dedi 2 hafta sonra kalp atışı dedi ☺
Yok vermedi affedersin WC girip çıkınca peceteye silince geliyor yerleşme olabilir diye birşey vermedi 2 hafta sonra gel dedi birde ben Ogün çok yürümüştüm acaba ondanmi olabilir dinlen dedi işte doktordaee bunada çok şükür , yat dinlen dr progestan verdimi içmen için yada fitil olarak
Yok vermedi affedersin WC girip çıkınca peceteye silince geliyor yerleşme olabilir diye birşey vermedi 2 hafta sonra gel dedi birde ben Ogün çok yürümüştüm acaba ondanmi olabilir dinlen dedi işte doktorda