ACİL BAKARMISINIZ? BEL FITIĞI VE SOL BACAKTA ŞİDDETLİ AĞRI1

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
Arkadaşlar iki ay ömce bacak ağrısıyla basladı. 3 tane ev taşıdım sol bacağımda ayak bileğimden kalçama kadar şiddetli ağrım var. Bel fıtığı ıkı aydır sabahlara kadar uykum yok agrıdan uykularımı kaybettim. Belim eğik doğrultamıyorum. Kovıt zamanı doktora da gıdemıyorum nolur bana yardımcı olun bu ağrılar nasıl gecer

Bel fıtığı bende de var ve bacağa inerse ağrı bana gel demişti doktorum ve baya iyi bir doktor idi. Bacak düşmesi olabiliyor, bence ihmal etmeden gidin.

Canım bacak ayağıma kadar ağrı iki aydır. Böyle olunca çokmu büyük sıkıntı
Doktor öyle dediğine göre öyledir herhalde, ayrıyeten sormadım gelmezsem nolur diye bence gidin. Yani kontrolde sopa ile destek alarak yürüyenler görünce korktum ben. Ameliyat diyebilirler size, belli olmaz. Bir de kilo verin mutlaka boyunuza göre olan aralığa girin, ağrı için de ben belimde fıtığın olduğu bölgeye termal bant yapıştırıyorum.

Doktora gıtmek istıyorum ama kovıt zamanı ondanda korkuyorum. Bır dırhem uykum kalmadı. Amelyattan da korkuyorum. Termal bant ıyımı geliyor? Sizde son durum ne oldu fızık tedavı falan uygulandımı? Çok zormuş bel fıtığı basına gelmeyen bilmez

Evet ağrısı doğum sancısına benzer, bilirim hatta doğum sancısı bile daha iyi en azından ara ara kesiliyor fizik tedavi gördüm evet ama etkisini pek anlayamadım yani ağrıyı azaltıyor gibi ama kesin çözüm değil tabiki benim sadece bele uygulanmıştı. Benim fıtığım düşmeden kaynaklı maalesef, yaşım fıtık için çok genç Yapacak bir şey yok, belirli kilonun üstüne çıkmamaya çalışıyorum ve termal bant kullanıyorum belde ağrı olunca baya iyi geliyor. Ağrının asıl başladığı noktayı bilirsiniz illa ki siz de o bölgeye kullanabilirsiniz. Ama dediğinize göre sizinki baya ileri gibi geldi. Bence ertelemeyin. Kilonuza çok dikkat edin doktorum aldığın beş kilo omurgana binen 25 kilo demişti.

Aldığın bir kilo yazacaktım beş olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…