• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Kızlar Cuma günü bhcg 768 idi bugün 2100 alttan muayene ile kese görülmedi doktor kimyasalda geçirebilirsin dış gebelikte olabilir yada sağlıklıda olabilir Cuma günü tekrar gidicem var mı böyle bir durum yaşayan ?

Dış gebelikse değer yüksek riskli. Tüpleri kontrol etti mi? Bence doktor değiştir

2500 HCG ile alttan muaynede bile zor görüldü bebeğim doktor tekrar tekrar baktı minnacıktı mercimek kadar . Makinanın kalitesi de önemli

2500 HCG ile alttan muaynede bile zor görüldü bebeğim doktor tekrar tekrar baktı minnacıktı mercimek kadar . Makinanın kalitesi de önemli
Sağol canım devlette baktırıyorum çok kaliteli denemez çünkü yengem de kese vardı onuda şurdan biliyorum devlette beraber muayeneye gittik yok dedi sonra özele gittiler kese var bebek yok oda zaten sonradan oluştu .. bakalım Cuma günü ne olucak

Dış gebelikse değer yüksek riskli. Tüpleri kontrol etti mi? Bence doktor değiştir
Canım tüpleri kontrol etti mi bilmiyorum devlette gidiyorum doktorum ameliyattaydı başkasına göründüm oda öyle dedi dış gebelik tehlikeli ondan korkuyorum Cuma günü kendi doktoruma gidicem bide ona muayene olucam ..

Back