Hanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil bakarmısınız hanımlar
- Konu Sahibi essenk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2022
- 533
- 426
- 33
- 35
Var görünüyorHanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Evet canım görüyorum var netHanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
Peki sonrasında neden negatif olur kiBariz hamilesin canım hayırlı olsun
Allah allah test hatalı demek ki ya da lh değeriniz yükseldi adet öncesi dönemde de pozitif görüşebiliyor bende yaşamıştım çokPeki sonrasında neden negatif olur ki
- 4 Mart 2022
- 760
- 706
- 33
Şimdi kan versem çıkmaz mı pekiAdete 9 gün kala çok erken bı tarih bence biraz daha sabredin adete 2 gün kala kan testi verin çıkar. Şimdiden böyle sürekli hayal kırıklığına ugramamak icjn biraz daha sabır..
- 4 Mart 2022
- 760
- 706
- 33
- 4 Mart 2022
- 760
- 706
- 33
Pvülasyom tarihimizi yani uygulama üzerinden takip ediyorum ay kusura bakmayın deneyimsizim ve aşırı heycanlıyımYumurtlama gününüzü net biliyorsanz ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse kanda çıkar.
- 4 Mart 2022
- 760
- 706
- 33
Amin inşallah duanızda eksik etmeyin beniİnşallah vardır dualarm sen ve isteyen herkesle rabbim yüzünü güldürsn buay bu heyecanı yaşatsn inşallah
Kan versem çıkarmı sizceAttığın test iyi kalitede test hassas olduğu için doğru sonuç vermiş bence ikincisi dandik test se gözüktürmez direk kan ver çıkar
- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
Eveeet bende gördüm şimdi bence daha iyi bi test al yine deneHanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
9 gün çoook erken pozitif çıkması mucize bence burda pozitif çıktıysa kanda da çıkar kan verin bence yarın ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum en azından şimdilik 9 gün erken bayaHanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
Bence kesin hamilesin