• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız hanımlar

essenk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
21
6
1
25
Hanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)

Eklentiler

• DD7088F7-5910-4323-9DA4-A4977D3E3681.jpeg
    DD7088F7-5910-4323-9DA4-A4977D3E3681.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 155
Hanımlar adetime daha 9 gün vardı ve öylesine erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı bugün tekrarladım çok iyi bir test değildi bugünki ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim morelim çok bozuk( görselde belli olmasada ben gayet net gördüm çizgiyi)
Var görünüyor

Evet canım görüyorum var net

Adete 9 gün kala çok erken bı tarih bence biraz daha sabredin adete 2 gün kala kan testi verin çıkar. Şimdiden böyle sürekli hayal kırıklığına ugramamak icjn biraz daha sabır..

Attığın test iyi kalitede test hassas olduğu için doğru sonuç vermiş bence ikincisi dandik test se gözüktürmez direk kan ver çıkar

Adete 14 gün kala gebelik yeni oluşuyor zaten ordan hesap edebilirsin şuan çok erken olduğunu düşünüyorum

İnşallah vardır dualarm sen ve isteyen herkesle rabbim yüzünü güldürsn buay bu heyecanı yaşatsn inşallah ☺️

Eveeet bende gördüm şimdi bence daha iyi bi test al yine dene

9 gün çoook erken pozitif çıkması mucize bence burda pozitif çıktıysa kanda da çıkar kan verin bence yarın ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum en azından şimdilik 9 gün erken baya

Back