• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil bakar mısınız ??????

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
$d545e0ac.jpg $oppp.jpg
kızlar benim şuanki saç rengim bu yukardakiler gibi yani bakır kumral renginde (akmış hali)

istediğim saç rengi ise exiteen exicolor markasının bal kumral rengi yani şu resimdekiler gibi
Eki Görüntüle 222966 $z5194788X,Ashlee-Simpson-fot--Alberto-E--Rodriguez-Getty-Images.jpg Eki Görüntüle 222968 $ashlee_simpson (3).jpg $ashlee-simpson-cd-338-8.jpg $emma-stone-1010003.jpg

ben bu rengi elde etmek için (ve saçım belime kdr oldugu için)
* 2kutu neva color 7.44 yoğun bakır
* 1 kutu koleston 7.0 kumral
* 4şişe de %9 volümlük oksidasyon kremi aldım

bunları karıştırıcam..ne dersiniz sizce tutacak mı istedigm renk?acil yardımıza ihtiyacım var..

:44: :44: aa kafam karıştı şimdi..koleston koyu renk veriormuş öle diolar ama neva'nın yogun bakırı çok canlı bir renk onu dengelemek için iyi olmaz mı? peki siz ne önerirsiniz kumralın yerine?
makethumb.aspx
744.jpg
Image.ashx
tmzMARU-2421.jpg
V145626_b.jpg

benimde kafam karıştı şimdi..bide diplerim siyah çıktı renk farkı olurmu önce diplere 15dk bekletip sonra tüm saçı 40 dk bekletmeyi düşünüyorum..şuna yakın bir renk elde edermiyim?
makethumb.aspx

bu soğan kabugu ama exiteen'in bal kumralından azcık daha koyu kızılı galiba

ay kızlar bu arada bunları bana kuaförüm önermişti oranlarını söylemeyi unutmuşum şöyle dedi
1.5 kutu yogun bakır
1kutu kumralın yarısını koy demişti ve 4şişede %9luk oksidasyonlar var
ne dersiniz?

Son düzenleme:
canm bakır yoğunlukta bir renk çıkmıştı ancak kolestonun 7.0 kumralı çok koyu çıkartıyor o nedenle az bekletmek gerekiyor saçta..ben bu karışımdan sonra 1 kutu yogun bakır 1 kutu kumralı karıştırmıştım o da iyi oldu bal kumrala yakın bir renk elde ettim..şuan saçım neva color premium boya katologundaki 7.07 gizemli kahveye denk geliyor 3 cm diplerden siyah çıktı..şimdi de açık kumral istiyorum..loreali çok öven olduğu için onu deneyeyim diorum loreal 8.1 küllü koyu sarı veya kumralını deneyeceğim henüz karar veremedim..niyetim azcık bakırlığı azaltmak

aslında senin istediğin saç renkleriyle eski saç rengin arasında pek bir fark göremedim ben
neva color 7,44 ile elde edilemez mi o renk
senin eklediklerinde de var ashlee simpson'un saç renginin o olduğunu söylüyorlar ama

saçları sarı olan bi kız 7.44'e boyamış böle olmuş canım

744.jpg
$images.jpg

lindsay lohanın şu saç renginin adı ise Yoğun bakır dore koyu kumral'mış

lindsay-lohan-gets-her-hair-done-to-console-herself-on-her-split-from-sam-ronson-3nep.jpg

743.jpg
6.jpg
834.jpg
7.jpg

7.43 dore bakırla 7 kumral karıştırılırsa tutar sanki..bu da güzel renk..

tek başına 7.44 ile aslee simpson'un saç rengi elde edilmez bence canım..ama saç rengin koyuysa 7.44 ile açık kumral karıştırılırsa 2-3 boyamada elde edebilirsn belki..bilemiorumki..

744.jpg
8.jpg

Son düzenleme:
Back