Acil bakar mısınız

muallimena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
11
0
28
arkadaşlar pazartesi günü kan verdiğimde beta 19 çıkmıştı bu sabah açıl kahverengi leke gördüm. Sizce adet başlangıcı mıdır? Adetime 3 daha var

Şuan çok fazla seçenek sunarlar size her ihtimale karşı beklemeden doktora gitmeniz en doğrusu

arkadaşlar pazartesi günü kan verdiğimde beta 19 çıkmıştı bu sabah açıl kahverengi leke gördüm. Sizce adet başlangıcı mıdır? Adetime 3 daha var
Yerlesme kanamasi olabilir adetin gecikmesini bekle bence dr göremiyor bu süreçte ve bir tehlikede olmuyor erken dönem dra gitmeden önce verirsin idrardan takip et koyulugu merak ettikçe ben öyle yapardım yani sağlıkla kucağına al inşallah ☺️

Yerlesme kanamasi olabilir adetin gecikmesini bekle bence dr göremiyor bu süreçte ve bir tehlikede olmuyor erken dönem dra gitmeden önce verirsin idrardan takip et koyulugu merak ettikçe ben öyle yapardım yani sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur ❣️

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
Yerleşme kanaması da olabiliyor bazılarında hamileliğin başında
inşallah çok teşekkür

X