- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
- Konu Sahibi Meryembess
Kızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik cizgiyi bende goruyorum ilk 10dkikada mi cikti ?Kızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Silik cizgiyi bende goruyorum ilk 10dkikada mi cikti ?
Yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin umarim koyuluk olur veya hemen kandanda ogrenebilirsiniz cnku once kana sinra idrara yuklenir beta hcg umarim mucizeler bizimle olur
Yok silik cizgi var diye biliyorum umarim oledr yarin once idrar tekrarla snrs git kan ver eger belirgelirse kesin var ️İlk 5 dk diyebilirim normalde perşembe günü kan vereceğim ama şuan bende yarın versem mi diye düşünüyorum
Silik çıkması sorun değil sorun olmaz yani değil mi
Gozukuyor testi tekrarla 1 gun arayla dahada koyulaṣirsa hamilesin.Kızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Erken ama 6 gün embriyonu. Tutunması için 1 hafta geçmesi gerekKızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Kan için acele etmeyin bence. Testi tekrarlayın koyuluk takip edin hayırlısı olsunKızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Yok silik cizgi var diye biliyorum umarim oledr yarin once idrar tekrarla snrs git kan ver eger belirgelirse kesin var ️
Gozukuyor testi tekrarla 1 gun arayla dahada koyulaṣirsa hamilesin.
Erken ama 6 gün embriyonu. Tutunması için 1 hafta geçmesi gerek
Kan için acele etmeyin bence. Testi tekrarlayın koyuluk takip edin hayırlısı olsun
Tabiki merak etmek sizində hakkınız boşa testlere para vermeyin diye diyorom yoksa bende çok geveslendim yaptım zamanındaMerak sadece
Tabiki merak etmek sizində hakkınız boşa testlere para vermeyin diye diyorom yoksa bende çok geveslendim yaptım zamanında
Ben hamileyim bir durumum yokDoğru diyorsunuz , teşekkür ederim sizin durumunuz nedir ??
Silik çizgi varKızlar transfer oldum ben 6. Günü bugün test yapmak istedim bazı belirtiler var ama ilaçtan ya da çok kendimi dinliyorum bilemedim.Dünkü test ve bugünkü testte çizgi var mı ben yanlış mı görüyorum
Ne güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin ..Durum derken hamile misiniz düşünüyor musunuz gibisinden süreç olarak sordum yanlış anlamayınBen hamileyim bir durumum yok
He anladım ben sorununuz var mı olarak anladımNe güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin ..Durum derken hamile misiniz düşünüyor musunuz gibisinden süreç olarak sordum yanlış anlamayın