• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Acil bakar misiniz ?

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
Selam kizlar acilen yardiminiza ihtiyacim var. Kizim 2 aylik oldu mamayla beslendigi icin butun kiyafetleri mama lekesiyle dolu. Makinaya henuz atmadim annem bebek sampuani ile elde yikiyor ama lekeler oldugu gibi duruyor. Kucuk gelenleri kendi kiyafetlerimiz icin kullandigim deterjanla yikadim tertemiz oldular lekeler cikmis ki cok fena haldeydi onlarda. Bizim deterjan icinde annem erken diyor siz neyle yikiyorsunuz giysilerini ve leke vs cikiyor mu ? Benim ozellikle mama cikaran ama bebege ozel deterjana ihtiyacim var elde yikamak iyi hos ama leke cikmayinca pek anlami kalmiyor. Önerilerinizi bekliyorum kizlar

Benim leke çıkarıcı var migrosta,sprey şeklinde onu kullanıyorum,memnunum,aynı markanin biberon temizleyiciside çok güzel,içerikleri de temiz. Bir bakın isterseniz.

Selam kizlar acilen yardiminiza ihtiyacim var. Kizim 2 aylik oldu mamayla beslendigi icin butun kiyafetleri mama lekesiyle dolu. Makinaya henuz atmadim annem bebek sampuani ile elde yikiyor ama lekeler oldugu gibi duruyor. Kucuk gelenleri kendi kiyafetlerimiz icin kullandigim deterjanla yikadim tertemiz oldular lekeler cikmis ki cok fena haldeydi onlarda. Bizim deterjan icinde annem erken diyor siz neyle yikiyorsunuz giysilerini ve leke vs cikiyor mu ? Benim ozellikle mama cikaran ama bebege ozel deterjana ihtiyacim var elde yikamak iyi hos ama leke cikmayinca pek anlami kalmiyor. Önerilerinizi bekliyorum kizlar

Lekeye anında müdahale etmek çok önemli ama ben beyaz kalıp sabunla yıkıyorum ve porçözün leke çözücüsünü kullanıyorum memnunum.

mama lekesi hiç sen birde kan ilacına başlayınca gör lekeleri.ama bence varsın lekeli olsun kimyasaldansa leke daha iyidir bence.oglum doğduğundan beri normal deterjan hiç kullanmadım.1 yaşına kadar hep ayrı yıkadım bizim camasilara katmadim.once sabun tozu aldım baktım onda da vermek gibi koku olayı var bildiğimiz yeşil sabunu aldım rendeledim.camasirlarini makinaya atmadan önce sıcak suda rendeledigim sabunu eritip çamaşırlarının üstüne döktüm.4 5 aydirda boronla yıkıyorum.hem bizim camasirlarimizi hemde oğlumun kileri.

Kızımın cildi çok hassas, ona rağmen birşey olmadı. Ben önce vanishe bastım çamaşırları, beklettim bir saat kadar. Sonra güzelce ama iyiicee durulayıp makinaya attım,bebek sabunuyla yıkandılar. 20 aylık oldu hala böyle yapıyorum. 2 aylıkken de Bir gün bıkıp yapmıştım,baktım sıkıntı olmuyor devam ettim. Benimkide aşırı kusardı, reflüydü zaten, bir süre sonra hep leke oldu.

Back