Acil bakar mısınız?

mavimilena_

Ve bir gün gelir, tüm dualar kabul olur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.276
Puanlar
83
Merhaba hanımlar ben enfeksiyon sorunu yüzünden doktordan geldim yeni tahlil sonuçlarım elimde doktor idrarda gebelik testi de yaptırmış negatif çıkmış adetime de 3 gün var acada yanılma payı var mı yoksa kan testi mi yaptirim bir de

Bilgisi olan yok mu

Kan testi yapmış negatif çıkmış işte.
Benimde akıntım falan vardı doktora gittim. Önce gebelik testinde yaptı. Hamilelik yok dedi ona göre ilaç verdi.

Kan testi yapmış negatif çıkmış işte.
Benimde akıntım falan vardı doktora gittim. Önce gebelik testinde yaptı. Hamilelik yok dedi ona göre ilaç verdi.
Hayır yanlış anladınız (idrar testi) gebelik negatif yazıyor yani kanda gebelik yapmadı doktor

Hayır yanlış anladınız (idrar testi) gebelik negatif yazıyor yani kanda gebelik yapmadı doktor
Tamam düzeltme yapacaktım da siz benden önce yazdığınız. Adete üç gün kala çıkar mı idrarda bilemedim ben de.

Tamam düzeltme yapacaktım da siz benden önce yazdığınız. Adete üç gün kala çıkar mı idrarda bilemedim ben de.
İdrar duyduğum kadarıyla adet geçtikten sonra belli olur kanda net çıkar diye biliyorum acaba bende ilaçları bırakip adet olucakmıyım olmicak mıyım ona göre mi kullanım sizce yoksa kan testi mi yarın yapim bir daha

İlaçlar hamilelikte kullanılmayan ilaçlar mı?
İdrar testi için ben de öyle biliyorum. Adet tarihinin geçmesi gerekli

Bir de hamile olma ihtimaliniz var mı çocuk düşünüyor muydunuz?
Ben daha önce doğum kontrol hapı kullanırken bir şikayetle gitmiştim doktora. Idrar testi yapıp negatif dedi doktor. Yani yeterli görmüştü idrar testini. Ama o zaman ilaç falan vernemisti doktor o yüzden üzerinde durmadim çok

Bugün geç olduğu için testleri doktora gösteremedim o yüzden ilaç yarın yazar ilaçları kullanmayı düşünmüyorum adet olana kadar olmazsam zaten kan testinde gebelim yaparım artık

Evet çocuk istiyoruz yumurtlama günümü falan hep takio ettim bu ay ama yumurtalama günümden 2 gün sonra bu enfeksiyon çıktı ve karnımda kramplar batmalar oluyor 3 gündür göüğslerimde dolgunluk var ve göğüs ucumda beyaz kabarcıklar var ilk defa oluyor

Canım ne desem bilemedim ki. Yanlış yönlendirmek de istemem ama ben olsam Kan testi yaptırırdım heralde

Söylediğin belirtiler gebeliğin 6-8 haftalarında başlayan şeyler. Muhtemelen hamileysen bile 4. Haftanın içindesindir ve sanırım belirtilerin psikolojiktir. Beklentin varsa yarın doktora sonuölarını gösterdiğinde kandan gebelik testi istemesini rica et. Böylelikle netleşirsin. Adete 2 gün kala kanda çıkar embriyo varsa

Yeni aklıma geldi de ben bir kimyasal genelikte geçirdim ve o gebelikte de göğüs ucumda beyaz kabarcıklar ve göğüslerim çok ağrıırda ve sırt ağrım vardı o zaman da kan testinde 3 haftalıktı ve zaten kendiliğinden düştü ve bunda da diğeri kadar olmasada yine belirtiler var sadece göğüslerim de ağrı yok ama dolgunluk var ben şimdi bir yandan umutlanmak istemiyorum kan testi negtif çıkarsa diye sizce adetimi mi beklesem yoksa direk kan testi yapim mi yani doktorun yaptığı idrar testinde yanılma olabilir mi

Bence en temizi kandan yaptırmak. Adetini beklemene gerek yok.

Bence en temizi kandan yaptırmak. Adetini beklemene gerek yok.
Bir sorum daha olucak görüşünüzü paylaşırsanız sevinirm ben bugün idrar testini vermeden önce 3 tane bet şişe su içtim ve direk idrar verdim bu kafama takıldı su içtiken hemen sonra idrar verdim sağlıklı sonuç çıkmamıştır diye içime kuruntu girdi sizce?

Hayır su içtikten sonra da versen hcg hormonu varsa görünür tahlilde. Sadece idrar kültüründen önce su içmeyin diyo doktorlar.

Hayır su içtikten sonra da versen hcg hormonu varsa görünür tahlilde. Sadece idrar kültüründen önce su içmeyin diyo doktorlar.
Çook teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :))

Yanlış yönlendirmek istemem ama beta hcg idrara kandan daha sonra geçiyor. Yani yanılma payı geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir ne olur ne olmaz ilaç almadan bence bi kan testi yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…