• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız? Verilen her cevap altın değerindedir :)

minyontiplikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
72
299
8
Sır ağdası nasıl ve nerde saklanır?
Raf ömrü ne kadardır, ve karışımın içine neler katıyorsunuz?
Kaynatması vs. tarifini de yazar mısınız?
Alırken neye dikkat edilmeli, yani yapışkan madde ile nasıl alınır? Önerebileceğiniz yöntemler?
Kıllarda azalma oluyor mu? Ağda ile alınan kıllar ne kadar sürede çıkıyor?
Ve genital bölgede almak isterken neye dikkat edilmeli?
Hiç denemedim, denemek istiyorum.

Sir agdanin ömrü sinirsiz ben 28 yasindayim ve nerden baksan 12yildir kullaniyorum evde kendim olsun kuaforde olsun hep yaparim yaptiririm.
En iyisi sir agda bence diger el agdasi falan şekerli oluyor
Caydanlikta suyu kaynatiyorum uzerine demir tasla sir agdayi (caydanligin uzerine denk gelecek sekilde) koyuyorum

Sir ağda makineleri var. Ondan kullanıyorum. Kılları azaltmıyor sadece daha geç ve ince çıkıyorlar o kadar.. kökten çözüm bulan varsa yazsın lütfen. Hayrı sadakası olur valla.....

Sir ağda makineleri var. Ondan kullanıyorum. Kılları azaltmıyor sadece daha geç ve ince çıkıyorlar o kadar.. kökten çözüm bulan varsa yazsın lütfen. Hayrı sadakası olur valla.....

Kökten alınan kıllar sonrasında tuz + limon öneririm. Aynı miktarda olacak. Ve bunu düzenli ve doğru bir şekilde kullanırsan seyreltmesinden ziyade kıl köklerini kurutuyor/ öldürüyor. Tavsiye ederim.

Sir agdanin ömrü sinirsiz ben 28 yasindayim ve nerden baksan 12yildir kullaniyorum evde kendim olsun kuaforde olsun hep yaparim yaptiririm.
En iyisi sir agda bence diger el agdasi falan şekerli oluyor
Caydanlikta suyu kaynatiyorum uzerine demir tasla sir agdayi (caydanligin uzerine denk gelecek sekilde) koyuyorum

Valla bi gün tüm cesaretimi topladım gittim ağdacıya. Yaptırdığım kişiden hiç mi hiç memnun değildim. Rulo ağda vardı onunla yaptı, ve cidden çok negatif yorum yapabilirim kadının yaptığı işte. Yani hani ''TEMİZLİK'' yapıyorsan, kıl tüy bırakmamalı geride değil mi? Onda tam tersineydi, tamam aldı falan ama, yani tekrar yapıştırsa, yine yapışırdı ağdaya. İlkinde acı bayağı vardı, ikincisinde de ağdayı 1 ay sonra kendim yaptım. Yani daha yumuşak ve seyrek çıktı, ilkinde gösterdi etkisini diyebiliriz nerdeyse, o kadar da acımadı. Yani bebek teni gibi yumuşak, pürüzsüz. Ah hep öyle olsa ya hep :halay:

Back