Acil bakar mısınız lütfen

canoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
70
16
28
Progestan 200 mg kullanıyorum 2 gün oldu çamurumsu kanamam kesilmişti yine bugün çamurumsu kahverengimsi gelmiş normal mi yaklaşık 5 haftalık hamileyim ?

Normal canım,kullanimi kesme fazla ayakta durma agir isler yapma
5 hafta ve 7 haftaya kadar böyle şeyler normal
Kanama yoğun olmadikca(parlak adet kanamasi) korkulacak bir durum yok der doktorlar
Rabbim korusun sen progesteron aksatma hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim canım

Selam benimde olmuştu ama şöyle bir şey var doktorumuz ne olursa olsun herhangi bir kanamada kontrole gelin demişti. İsterseniz doktora gidin

Selam benimde olmuştu ama şöyle bir şey var doktorumuz ne olursa olsun herhangi bir kanamada kontrole gelin demişti. İsterseniz doktora gidin
Ben geçen gittim içerde kanama yoktu alttan muayene etti kanama görmedi progestan devam cuma günü net hersey belli olcak kalp atışını duymaya gideceğiz

Ben geçen gittim içerde kanama yoktu alttan muayene etti kanama görmedi progestan devam cuma günü net hersey belli olcak kalp atışını duymaya gideceğiz
Gittiyseniz süper endişelenmeyin. Progestan kullanıyorsanızda istirahatla geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…